Αθήνα, 8 Απριλίου 2013

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της ασθένειας του Πάρκινσον, η Ευρωκλινική Αθηνών παρέχει τη δυνατότητα επίσκεψης σε Διευθυντή Νευρολόγο στην προνομιακή τιμή των 20 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει για όσους τηλεφωνήσουν την Πέμπτη 11 Απριλίου από τις 09:00 έως τις 15:00 και κλείσουν ραντεβού στο τηλ. 210 6416312.

Οι εξετάσεις θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί έως και 30/04/2013.

Λίγα λόγια για τον Όμιλο της Ευρωκλινικής

Η Ευρωκλινική Αθηνών, από το 1998 που ιδρύθηκε, προσφέρει απαράμιλλες υπηρεσίες υγείας, ως ένα άρτιο Διαγνωστικό, Χειρουργικό και Θεραπευτικό Κέντρο. Θέτοντας υψηλότατα στάνταρ και αυστηρή πολιτική ποιότητας, είναι εφάμιλλη των μεγαλύτερων νοσηλευτικών κέντρων του εξωτερικού.

Η Ευρωκλινική Παίδων είναι μία σύγχρονη κλινική στο κέντρο της Αθήνας, διαμορφωμένη σε ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον για τα παιδιά. Αφοσιωμένη πάντα στην υγεία του παιδιού, έχει σαν στόχο την παροχή άριστης ιατρικής φροντίδας, θεραπείας και νοσηλείας.

Με σεβασμό στον άνθρωπο και τις ανάγκες του, η Ευρωκλινική Αθηνών και η Ευρωκλινική Παίδων διαθέτουν κορυφαίο επιστημονικό προσωπικό με όλες τις ιατρικές ειδικότητες και παιδιατρικές υποειδικότητες, έμπειρους νοσηλευτές, σύγχρονες εγκαταστάσεις και ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που ανανεώνεται διαρκώς, επιτρέποντας την εφαρμογή των πιο πρωτοποριακών μεθόδων στη διάγνωση και στη θεραπεία.

Οι κλινικές του Ομίλου Ευρωκλινικής επενδύουν στο μέλλον προάγοντας την προληπτική ιατρική, εφαρμόζοντας καινοτόμες μεθόδους και τεχνολογία αιχμής.