Ο Τρομοκράτης συνέχισε να κάνει καλά τη δουλειά του που είναι να φορτώνει με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Ράφικ Τζιμπούρ σημείωσε δύο γκολ εις βάρος του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, ο Ολυμπιακός παίζοντας ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου θριάμβευσε επί του ΟΦΗ με 4-0 και ετοιμάζεται να πανηγυρίσει και μαθηματικά τον τίτλο την ερχόμενη αγωνιστική στο Γ. Καραϊσκάκης στο ματς με την ΑΕΚ.

Ο αλγερινός φορ έχει σημειώσει 20 γκολ σε ισάριθμα ματς και ετοιμάζεται να γράψει ιστορία με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Εχει σπάσει το ατομικό του ρεκόρ στο σκοράρισμα (είχε πετύχει 15 με τα χρώματα του Πανιωνίου) και πηγαίνει ολοταχώς για να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο Τζιμπούρ «χτύπησε» στο Ηράκλειο (7′, 78′), ενώ ο Mίτσελ Γκονζάλες δικαιώθηκε με την επιμονή του στους σκόρερ Παναγιώτη Βλαχοδήμο και Τάσο Παπάζογλου. Και οι δύο ξεχωρίζουν με την απόδοσή τους, ενώ αποζημίωσαν τον προπονητή τους ανοίγοντας λογαριασμό στο πρωτάθλημα.

Ο 22χρονος εξτρέμ βρήκε δίχτυα με κεφαλιά στο 69′ (0-2), ύστερα από σέντρα του Χολέβα, και ο Παπάζογλου διαμόρφωσε με κεφαλιά το τελικό 0-4 (86′).

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος επέστρεψε στην ενδεκάδα σε αγώνα πρωταθλήματος ύστερα από δέκα μήνες και ήταν ξεχωριστή στιγμή για τον διεθνή στόπερ.

Ο Μίτσελ μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του και υπογράμμισε ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αγωνιστική πρόοδο: «Βελτιωνόμαστε, είμαστε στη γραμμή που θέλουμε. Αυτό που μας χαροποιεί παραπάνω είναι η επιστροφή του αρχηγού μας, του Αβραάμ, και το γεγονός ότι στη λίστα των σκόρερ προστέθηκαν οι Βλαχοδήμος, Παπάζογλου, οι οποίοι συνήθως δεν βάζουν γκολ. Η ομάδα αποκτά ένα στυλ, ένα σήμα το οποίο μας ευχαριστεί».

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα.

Το ματς διαιτήτευσε ο Κάκος (Κέρκυρας). Κίτρινη κάρτα: Ζόουζα, Μπούρμπος, Μπανούσης, Μασάντο.

ΟΦΗ: Αγριμάκης, Μπούρμπος, Σόουζα, Σαρ, Ιωαννίδης, Ζαχαράκης (46′ Βιτώρος), Μακρής (57′ Μπανούσης), Βερόν, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Περογαμβράκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι, Παπάζογλου, Μανωλάς (79′ Σιόβας), Παπαδόπουλος, Χολέβας, Γκρέκο, Φέισα, Μασάντο (67′ Μανιάτης), Αμπντούν, Βλαχοδήμος (73′ Ιμπαγάσα), Τζιμπούρ.