Για τις 12 Ιουνίου αναβλήθηκε η δίκη των 35 συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ που κατηγορούνται για παράνομη παραμονή στο υπουργείο Εργασίας στις 4 Φεβρουαρίου.

Η οδός Ευελπίδων που είχε κλείσει από εκατοντάδες συναδέλφους τους σε ένδειξη συμπαράστασης, άνοιξε μετά την απόφαση για αναβολή της δίκης.

«Τη ρήση ότι η Δικαιοσύνη είναι τυφλή εμείς δεν την υιοθετούμε» δήλωσε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα που βρισκόταν από το πρωί στα δικαστήρια μαζί με πλήθος συγκεντρωμένων που συμπαραστέκονταν στους 35 συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ.

Η δίκη θα γίνει στις 12 Ιουνίου στο Αυτόφωρο ΜονομελέςΠλημμελειοδικείο της Αθήνας λόγω μη νόμιμης κλήτευσης των μαρτύρων κατηγορίας.

Το δικαστήριο αποφάσισε σήμερα να κληθεί ως μάρτυρας και ο γγ του υπουργείου Εργασίας, Παναγιώτης Κοκκόρης.

Η ΑΔΕΔΥ κήρυξε σήμερα τρίωρη στάση εργασίας για τη δίκη των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, προκειμένου να συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στην πορεία προς τα Δικαστήρια.

Μαζί με τους 35 συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ που κατηγορούνται για τα επεισόδια στο υπουργείο Εργασίας στις 4 Φεβρουαρίου έφθασαν γύρω στις 1`0 το πρωί εκατοντάδες συνάδελφοί τους, σε ένδειξη συμπαράστασης.

Προηγήθηκε συγκέντρωση στις 8.30 το πρωί Πεδίον του Άρεως.