25/7/2012

Η AmitaMotion, ο αγαπημένος χυμός των νέων, δίνει την ευκαιρία σε 200 τυχερούς να απολαύσουν σε απόσταση αναπνοής τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας όπου φέτος και για πρώτη φορά πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 21/09!

100 νικητές θα αναδειχθούν για την Αθήνα και 100 νικητές για τη Θεσσαλονίκη, όπου παρέα με έναν φίλο ή φίλη τους θα ζήσουν την πιο θετική εμπειρία στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας σε ειδικά διαμορφωμένα ‘golden standing’ areas, που θα έχουν στηθεί αποκλειστικά για τους νικητές του μεγάλου διαγωνισμού μπροστά από τα stages!

Oι καταναλωτές καλούνται να βρουν τον τυχερό κωδικό ανοίγοντας το αυτοκόλλητο που βρίσκεται τοποθετημένο σε όλες τις συσκευασίες Amita Motion 1 λίτρου και καταχωρώντας τον στην επίσημη σελίδα της Amita Motion στο Facebook (www.facebook.com/amita). Αυτόματα, οι καταναλωτές ενημερώνονται εάν είναι τυχεροί νικητές ή αν χρειάζεται να προσπαθήσουν περισσότερες φορές με νέους κωδικούς για να διεκδικήσουν το μοναδικό δώρο!

Βρες και εσύ τον τυχερό κωδικό στις συσκευασίες Amita Motion 1 λίτρου και ζήσε την πιο θετική εμπειρία !