Σε κατ’ αρχήν συμφωνία να αγωνιστεί στην Παρί Σεν Ζερμέν ήρθε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σουηδός δεν έχει αντίρρηση να συνεχίσει την καριέρα του στη γαλλική πρωτεύουσα, αρκεί οι καθαρές ετήσιες απολαβές του να ανέβουν από τα 12 στα 14 εκατ. ευρώ!

Με δήλωσή του ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι επιβεβαίωσε τη συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμαίν η οποία θα δώσει 62 εκατ. ευρώ για τους Ιμπραϊμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα, σημειώνοντας πως «κερδίσαμε 150 εκατομμύρια σε δύο χρόνια».

Στο μεταξύ ο μάνατζερ του «Ιμπρα» Μίνο Ραϊόλα ταξίδεψε χθες στο Παρίσι για να διαπραγματευτεί με τη γαλλική ομάδα την απαίτηση του δίμετρου ποδοσφαιριστή. Αν τελικά ξεπεραστεί και αυτό το εμπόδιο, το συνολικό κόστος των μετακινήσεων του Σουηδού σε όλες τις ομάδες που έχει αγωνιστεί θα φτάσει τα 170 εκατ. ευρώ και θα αποτελεί φυσικά ρεκόρ στην ιστορία του αθλήματος.

Οταν ολοκληρωθεί η διπλή μεταγραφή, η γαλλική ομάδα θα γίνει πανίσχυρη ακόμα και σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Κάρλο Αντσελότι θα έχει υπό τις οδηγίες του τούς Λαβέτσι, Παστόρε, Αλεξ, Σιρίγκου, Τιάγκο Μότα, Μενές, Νενέ και φυσικά τους Ιμπραΐμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα. Είναι πολύ πιθανό επίσης να ενταχθεί στο δυναμικό και ο Κροάτης Λούκα Μόντριτς μετά τις τελευταίες δηλώσεις του ιταλού προπονητή με τις οποίες εκθειάζει το ταλέντο του άσου της Τότεναμ.

Στόχος του άραβα ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν Νασέρ Αλ Κελαΐφι είναι η συμμετοχή της ομάδας τουλάχιστον στα προημιτελικά του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.