5/7/2012

Καλωσορίζουμε το καλοκαίρι σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία που τα παιδιά έχουν τώρα την ανάγκη μας περισσότερο από ποτέ. Ιδιαίτερα τα πιο περιθωριοποιημένα και ευάλωτα παιδιά που στερούνται τη στέγη, το φαγητό, το νερό, το εμβόλιο, την κουνουπιέρα, το τετράδιο, το μολύβι.

Η UNICEF πιστή στις αρχές και τις αξίες της αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού, βρίσκεται δίπλα στα παιδιά που υποφέρουν χάρη στη δική σας ευαισθησία και προσφορά.

Σας προσκαλούμε λοιπόν, να σώσουμε μαζί όσο το δυνατό περισσότερα παιδιά αγοράζοντας κάποια από τα είδη UNICEF, που περιλαμβάνονται στη νέα Καλοκαιρινή μας συλλογή 2012.

Η συλλογή περιλαμβάνει συλλογές καρτών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν προσκλητήρια σε γάμους και βαφτίσια, κεριά για τα καλοκαιρινά βράδια, πετσέτες εξαιρετικής ποιότητας, τσάντες για την θάλασσα και όλη μέρα, βραχιόλια, μπάλα παραλίας, παιχνίδια καθώς και διάφορα καλοκαιρινά δώρα για μικρούς και μεγάλους.

Όλα τα έσοδα από την πώληση των ειδών μας χαρίζουν ζωή και χαμόγελο στα παιδιά και αλλάζουν σημαντικά τη ζωή τους.

Η UNICEF με την υποστήριξη ευαισθητοποιημένων πολιτών, αναπτύσσει προγράμματα υποστήριξης των παιδιών στους τομείς της υγείας και διατροφής, εγκαθιστά συστήματα παροχής νερού και υγιεινής, και εξασφαλίζει την πρόσβαση των παιδιών στην εκπαίδευση. Στις δράσεις της UNICEF περιλαμβάνεται επίσης, πολύτιμη βοήθεια σε ανθρωπιστικές κρίσεις και φυσικές καταστροφές καθώς και σε «σιωπηλές» κρίσεις.

Τα καλοκαιρινά είδη UNICEF μπορούν οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες, οι φορείς και οι εταιρίες να τα προμηθευτούν:

Στα Καταστήματα UNICEF

ΑΘΗΝΑ
: Ξενίας 3, Πλ. Μαβίλη 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Δέλλιου 2, Πλ. Συντριβανίου
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μιχελιδάκη 19 
ΧΑΝΙΑ: Μπονιαλή 25

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες από όλη την Ελλάδα: 

801 500 12345
όλο το 24ωρο
fax: 210 72 52 555

Αγορές on-line γίνονται επίσης από το ηλεκτρονικό κατάστημα της UNICEF www.unicef.gr.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από