31/01/2012

Η Βρεφική Διατροφή Nestlé για 3η συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται στο πλάι της φαρμακευτικής κοινότητας συμμετέχοντας ενεργά στην Ημερίδα Φαρμακοποιών με τίτλο «Φαρμακείο: Επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία Υγείας», που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 2.300, ενώ το πρόγραμμα περιλάμβανε σημαντικούς ομιλητές και άκρως επίκαιρες και ενδιαφέρουσες εισηγήσεις και συζητήσεις.

Η Nestlé, η μεγαλύτερη εταιρεία βρεφικής διατροφής στον κόσμο, με εμπειρία 145 ετών και βασικούς πυλώνες της την Έρευνα και Ανάπτυξη, αποσκοπεί στη συνεχή ανανέωση και καινοτομία των προϊόντων της, ώστε αυτά να βασίζονται στις πιο σύγχρονες παιδιατρικές μελέτες και οδηγίες.

Η Nestlé, ήταν η μόνη εταιρεία Βρεφικής Διατροφής που έδωσε το παρών στο συνέδριο. Με ένα ειδικά σχεδιασμένο περίπτερο και ενεργή παρουσία σε όλη τη διάρκεια του συνεδρίου, η ομάδα της Βρεφικής Διατροφής Nestlé® πρόσφερε ενημέρωση στους φαρμακοποιούς σχετικά με το σημαντικό ρόλο της διατροφής στην  πρόληψη και αντιμετώπιση των αλλεργιών που αποτελούν την επιδημία του 21ου αιώνα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από