31/1/2012

Ο Σύλλογος Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, μαζί με τα παιδιά, τις οικογένειές τους, το θεραπευτικό προσωπικό, τους χορηγούς, εθελοντές και τους φίλους του προγράμματος, γιορτάζουν.

Θα είναι μια γιορτή αφιερωμένη στην χαρά, την αισιοδοξία, τη δημιουργία, τη συμπαράσταση, την αλληλεγγύη, καθώς αυτά τα χαρακτηριστικά αποτέλεσαν τα θεμέλια για τη δημιουργία του Συλλόγου Οικογένειας από τους πρώτους γονείς, πριν από 23 χρόνια. Σήμερα, σε μια περίοδο οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, ο Σύλλογος Οικογένειας γιορτάζει αναγνωρίζοντας και τιμώντας όλους εκείνους, πουο καθένας από τη θέση του συνεισφέρει στο έργο που επιτελείται στο ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ. Γιατί, για ταπαιδιά της ΣΤΡΟΦΗΣ έχει χαρά το ξεκίνημα μιας νέας ζωής, μιας ζωής καθαρής, μιας ζωής με ουσία, χωρίς ουσίες.

Μιας ζωής που κέρδισαν με το σπαθί τους κόβοντας συνήθειες κι εξαρτήσεις.

Αυτή η γιορτή θα τα έχει όλα!

Κέφι, ευχές, απονομές, λίγα λόγια και…πολλή μουσική καθώς κοντά μας θα είναι ο ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ και η ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΦΑΦΟΥΤΗ οι οποίοι θα μας χαρίσουν μαζί με την αγάπη τους και τα υπέροχα τραγούδια τους.

Η συμπαράσταση και η βοήθειά σας είναι πολύτιμες και είναι αυτές που μας δίνουν το κουράγιο να συνεχίσουμε.

Ευχηθείτε μας λοιπόν να τα ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΟΥΜΕ!!

Για περισσότερες πληροφορίες και για άλλες ανακοινώσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο210 882 2122 ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστοτόπους:

www.kethea-strofi.gr

www.facebook.com/ketheastrofi

www.twitter.com/ketheastrofi