Χούλιγκαν Vs Ζαγοράκη 2-0. Οι χούλιγκαν νίκησαν τον MVP του Euro 2004 και τον οδήγησαν στην έξοδο από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για δεύτερη φορά σε 4 1/2 χρόνια. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης έζησε αυτά που έζησαν όλοι οι πρόεδροι του Δικεφάλου στην ιστορία του συλλόγου. Εφυγε με τις… πέτρες.

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης παραιτήθηκε ήδη μια φορά στις 8 Οκτωβρίου 2009 αλλά επέστρεψε στις 23 Ιανουαρίου του 2010. Πέρα από την παραίτηση αυτή όμως, είχε απειλήσει με παραίτηση κι άλλες φορές.

Την πρώτη φορά που ο Θόδωρος Ζαγοράκης είπε ότι θέλει να φύγει από την ομάδα ήταν στις 15 Μαρτίου του 2008. Την πρώτη χρονιά που είχε αναλάβει ο Φερνάντο Σάντος την ομάδα. Μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα Τρίπολης με 0-1, η ομάδα του Δικεφάλου έχασε την ευκαιρία να συμμετάσχει στα πλέι οφ και έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας είχε στηθεί λαϊκό δικαστήριο. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης είχε μείνει μέσα στη θύρα 1 με τους επικεφαλής των συνδέσμων φιλάθλων του ΠΑΟΚ και τους μιλούσε για περίπου μία ώρα. «Με την εικόνα αυτή δεν υπάρχει λόγος να είμαι πρόεδρος του ΠΑΟΚ» είχε πει τότε στους συγκεντρωμένους φιλάθλους. Η δεύτερη φορά ήταν στις 3 Αυγούστου του 2008 μετά το τέλος του φιλικού αγώνα στις Σέρρες με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, όταν το παιχνίδι διακόπηκε λόγω επεισοδίων. «Ή βοηθάτε ώστε να μη γίνονται επεισόδια ή αν παρουσιαστεί ξανά το ίδιο φαινόμενο εγώ φεύγω» είχε πει στους συνδέσμους. Η τρίτη φορά ήταν μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της περιόδου 2008-2009. Η γκρίνια στις κερκίδες και οι αποδοκιμασίες προς τον Σάντος και τους παίκτες τον οδήγησαν στο να δηλώσει το βράδυ εκείνης της ημέρας μετά το τέλος του αγώνα, ότι είναι αποφασισμένος να φύγει από τον ΠΑΟΚ.

Η τέταρτη φορά ήταν τα ξημερώματα της Δευτέρας της 21ης Σεπτεμβρίου 2009, όταν φεύγοντας από το γήπεδο μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, και αφού είχε προηγηθεί λαϊκό δικαστήριο έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας, βρήκε μπροστά στο αυτοκίνητό του να τον περιμένει ομάδα φιλάθλων. «Εγώ τελείωσα από τον ΠΑΟΚ», τους είπε.

Η πέμπτη φορά που είπε ότι θα φύγει και υλοποίησε την απειλή του, ήταν μετά την επίθεση που εξαπέλυσαν οπαδοί του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι νέων ανάμεσα στον Αρη και τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Σουρωτής.

Στις 16 Μαρτίου του 2011 μετά την ήττα και τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από το Κύπελλο Ελλάδας μέσα στην Τούμπα από την ΑΕΚ, δέχθηκε και πάλι αποδοκιμασίες και το περιβάλλον του άφηνε να διαρρέει ότι ήταν απογοητευμένος και πως σκεφτόταν να παραιτηθεί.

Φέτος, στον αγώνα με αντίπαλο τον Εργοτέλη, μετά το 0-1 ακούστηκαν συνθήματα αποδοκιμασίας και ο Θόδωρος Ζαγοράκης έφυγε από το γήπεδο για να συναντηθεί τις πρώτες πρωινές ώρες με τους συνεργάτες του και τους πει και πάλι ότι σκέφτεται να φύγει από την ομάδα. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η επίθεση στα γραφεία της Τούμπας το βράδυ της Τετάρτης μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Ατρόμητο, οπότε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έκανε πράξη την απειλή του.