Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Η παρουσία του Ηλιου και της Σελήνης στο ζώδιό σας, σας βοηθάει να εναρμονίσετε ζητήματα σχέσεων τόσο με φιλικά σας πρόσωπα όσο και με τον σύντροφό σας. Αποφύγετε υπερβολές σήμερα στον οικονομικό τομέα προσπαθώντας να καλύψετε κενά μοναξιάς ή υπαρξιακών αναζητήσεων, ξοδεύοντας άσκοπα χρήματα και ενέργεια. Αλλωστε, το πέρασμα του Αρη από σήμερα σε ανάδρομη πορεία σάς εφιστά την προσοχή σε κάθε σας κίνηση.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Το πέρασμα του Αρη σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από σήμερα και ώς τα τέλη Απριλίου στο απέναντί σας ζώδιο της Παρθένου, σας εφιστά την προσοχή σε κάθε σας κίνηση. Επαγγελματικά, πρακτικά και θέματα που αφορούν επενδύσεις σε μηχανήματα, ανακαινίσεις, εργασιακά ζητήματα, νομικές διαδικασίες, θέματα εξωτερικού αλλά και ζητήματα υγείας, θα χρειαστούν μια πολύ καλύτερη μορφή οργάνωσης από αυτή που ήδη υπάρχει.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Ο κυβερνήτης σας ο Αρης σήμερα περνά σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, όπου και θα παραμείνει μέχρι τα τέλη Απριλίου. Αυτό σας εφιστά την προσοχή σε κάθε σας κίνηση, κυρίως όσον αφορά θέματα οργάνωσης και ξεκαθαρίσματα στον εργασιακό τομέα αλλά και στο συναισθηματικό. Φροντίστε αυτήν την περίοδο τον εαυτό σας, αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις και δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα οδήγησης, σκεπτόμενοι πολλές φορές πριν δράσετε.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Η δύσκολη όψη του Ηλιου και της Σελήνης, σας εφιστούν σήμερα την προσοχή σε θέματα σχέσεων που αφορούν φίλους, συναδέλφους αλλά και τον σύντροφό σας. Επίσης, η δύσκολη όψη του Ηλιου με τον Δία στο ζώδιό σας, σας ζητά μετρημένες κινήσεις στον οικονομικό τομέα. Επαναπροσεγγίστε θέματα και στόχους στον εργασιακό τομέα αλλά και στην καθημερινότητά σας, με τον Αρη ανάδρομο, με τη διάθεση να προβείτε σε μια καλύτερης μορφής οργάνωση.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Η δύσκολη όψη του Αρη, ο οποίος από σήμερα περνά σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία που θα κρατήσει μέχρι τα τέλη Απριλίου, σας ζητά πρωτίστως λογικές αποφάσεις. Διαφοροποιήστε αυτό το διάστημα τη θέση σας από τη «φανταστική» πραγματικότητα στην οποία αναλώνεστε εδώ και καιρό, εστιάζοντας στην αντικειμενική πραγματικότητα. Είναι επιτακτική ανάγκη να βγείτε από έναν κυκεώνα σεναρίων, διλλημάτων και φαντασιώσεων με βοηθό τον ρεαλισμό και τη λογική.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Η όψη του ανάδρομου Αρη με τον Ερμή απέναντί σας και η παρουσία του Ηλιου και της Σελήνης στον Υδροχόο, σας ζητούν να επαναπροσδιορίσετε και να αποδιαστρεβλώσετε σχέσεις και εργασιακά ζητήματα. Συζητήσεις αλλά και συγκρούσεις που πραγματοποιούνται αυτήν την περίοδο, θα έχουν ουσιαστικά νόημα μόνο αν σας οδηγήσουν σε περισσότερη αυτονομία και ασφάλεια. Αξιοποιήστε την εύνοια της Αφροδίτης στον ερωτικό τομέα.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Η παρουσία του Ηλιου και της Σελήνης στο απέναντί σας ζώδιο του Υδροχόου, σας θέτει σήμερα την αναγκαιότητα να βγάλετε στο φως ζητήματα που αφορούν θέματα σχέσεων με στόχο την εξισορρόπησή τους. Το πέρασμα του Αρη από σήμερα σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο γειτονικό σας ζώδιο της Παρθένου, σας ζητά μια καλύτερη μορφή οργάνωσης και τη μετάλλαξη του χάους που επικρατεί σε διάφορους τομείς της ζωής σας σε τάξη.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Ο Αρης περνά από σήμερα σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας και θα παραμείνει ανάδρομος σε αυτό μέχρι και τα τέλη Απριλίου. Το επόμενο διάστημα δεν ευνοεί καθόλου τη δράση αλλά την αναδιοργάνωση στόχων σας στον επαγγελματικό τομέα, σε νομικές διαδικασίες, θέματα σπουδών, ζητήματα που αφορούν μετακινήσεις, ταξίδια στο εξωτερικό, αλλά και την ψυχική και σωματική σας υγεία. Μη βιαστείτε αυτήν την περίοδο να πανικοβληθείτε από μη έγκυρες πληροφορίες.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Η παρουσία του Ηλιου και της Σελήνης στον φιλικό σας Υδροχόο, ευνοεί σήμερα συζητήσεις με αυθεντικότητα και αλήθεια τόσο με φίλους και συναδέλφους όσο και με τον σύντροφό σας. Το πέρασμα του Αρη σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στη γειτονική σας Παρθένο, σας ζητά να επαναπροσδιορίσετε και να οργανώσετε με καλύτερο τρόπο πρακτικά ζητήματα στην καθημερινότητά σας αλλά και στον επαγγελματικό τομέα. Μη βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Οι δύσκολες όψεις του Ηλιου και της Σελήνης από τον Υδροχόο, έρχονται σήμερα με τη διάθεση να βγάλουν στο φως μπερδεμένες ή παρασκηνιακές καταστάσεις που αφορούν τις σχέσεις σας και τον οικονομικό τομέα. Αποφύγετε να στηριχτείτε σε υποσχέσεις αυτήν την περίοδο και εμπιστευτείτε περισσότερο τις πράξεις από τα λόγια. Η ανάδρομη πορεία του Αρη στην Παρθένο, σας ζητά να οργανώσετε με καλύτερο τρόπο τον επαγγελματικό τομέα και την καθημερινότητά σας.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Αυτήν την περίοδο θα χρειαστεί να μεταβείτε από μια φάση χάους σε μια φάση ζωής που θα περιέχει καλύτερη οργάνωση, τάξη και πειθαρχία. Το πέρασμα του Αρη σε ανάδρομη πορεία, σε εξαιρετικά δύσκολη όψη με το ζώδιό σας, σας ζητά μια καλύτερη μορφή οργάνωσης τόσο στις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, όσο και στην καθημερινότητά σας. Στηριχτείτε στην πραγματικότητα και απεμπλέξτε τον εαυτό σας από σενάρια, ψευτοδιλήμματα και φαντασιώσεις που σας αποδιοργανώνουν.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Η θετική όψη του Ερμή από το ζώδιό σας με τον Αρη στην Παρθένο, σημαίνει την εκκίνηση μιας περιόδου όπου η εστίασή σας χρειάζεται να στραφεί στην αναδιοργάνωση πρακτικών και επαγγελματικών στόχων αλλά και του ψυχισμού σας. Η ανάδρομη πορεία του Αρη μέχρι τα τέλη Απριλίου δεν ευνοεί σε καμία περίπτωση παρορμητικές κινήσεις, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει εξαιρετικά σε μια καλύτερη μορφή οργάνωσης των στόχων σας που δεν θα περιέχει κενά.