Αθήνα, 11 Ιανουαρίου 2012.

Τα Quaker, φέτος τα Χριστούγεννα, συμμετείχαν με χαρά στο καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο γεύμα του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων αφιερωμένο στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Την εορταστική αυτή ημέρα τα Quaker προσέφεραν 1.500 συσκευασίες προϊόντος, αλλά και πλήθος χριστουγεννιάτικων γλυκισμάτων!

Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου είχε στρώσει από νωρίς το τραπέζι για να υποδεχθεί όσους είχαν ανάγκη για ένα γεύμα και λίγη ζεστασιά την ημέρα των Χριστουγέννων. Η ομάδα των Quaker βρέθηκε κι αυτή στο δημοτικό γυμναστήριο, στο Ρουφ, προκειμένου να προσθέσει τη δική της μικρή πινελιά στα εορταστικά γεύματα που οργανώνονται κάθε χρόνο με επιτυχία από το Δήμο Αθηναίων! 1.500 κουτιά προϊόντος Quaker και 2.000 κουραμπιέδες και μελομακάρονα προσφέρθηκαν σε όσους βρέθηκαν στο γεύμα αυτό, ενώ το κέρασμα συνεχίστηκε και σε άλλες πρωτοβουλίες του Δήμου την ίδια ημέρα!

Αυτά τα Χριστούγεννα, τα Quaker βρέθηκαν κοντά στους συνανθρώπους μας και δεσμεύονται ότι σύντομα θα το επαναλάβουν!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ιδιότητες της βρώμης, καθώς και για διατροφικές συμβουλές και συνταγές, επισκεφτείτε το site www.quakeroats.gr