Αθήνα, 11/1/2012

Η Barilla παρουσιάζει τη μοναδική εφαρμογή iPASTA για συσκευές iPhone και Android, τώρα και στα ελληνικά!

Το iPASTA της Barilla, μία εφαρμογή για smartphones που είναι ήδη πολύ δημοφιλής στην Ιταλία, με ένα και μόνο «touch» μας μυεί στον κόσμο της ιταλικής γαστρονομίας. Η εφαρμογή iPASTAμοιράζεται μαζί μας αυθεντικές συνταγές ζυμαρικών από κάθε γωνιά της Ιταλίας προσφέροντάς μας την εμπειρία ενός αυθεντικού ιταλικού γεύματος.

Η δημοφιλής εφαρμογή iPASTA μέσω των δεκάδων χρήσιμων λειτουργιών της, μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε μερικές από τις πιο γευστικές συνταγές της Barilla ανάλογα με το χρόνο προετοιμασίας, τον βαθμό δυσκολίας και φυσικά την περίσταση. Το iPASTA διαθέτει πάνω από 100 προτάσεις αυθεντικών ιταλικών συνταγώνμε ζυμαρικά Barilla, ιδανικές για κάθε περίπτωση, από ένα ρομαντικό δείπνο με το αγαπημένο μας πρόσωπο μέχρι ένα εύκολο και γρήγορο δείπνο με φίλους.

Παράλληλα, η εφαρμογή διαθέτει λειτουργίες όπως δοσομετρητή ζυμαρικών, δημιουργία λίστας αγορών, θερμιδομέτρηση για κάθε συνταγή, χρονόμετρο βρασμού για να ετοιμάσουμε πιάτα ζυμαρικών από την Τοσκάνη, την Καλαβρία, τη Σικελία και κάθε γωνιά της Ιταλίας και να δημιουργήσουμε μοναδικές γεύσεις με ζυμαρικά Barilla.

Η εφαρμογή iPASTA είναι διαθέσιμη εντελώς δωρεάν από το AppStore και το Android market και οι λάτρεις της ιταλικής κουζίνας μπορούν να την «κατεβάσουν» από τους παρακάτω συνδέσμους:

· App store: http://bit.ly/iOSiPasta (iOS)

· Android market: http://bit.ly/DRDiPasta (Android)