Στο Ηράκλειο, λοιπόν, ένα γκολ του Λεάλ ήταν αρκετό για να επανέλθει στις νίκες ο Εργοτέλης. Το 1-0 έγινε με χτύπημα πέναλτι από τον Ουρουγουανό φορ στο 15′. Η παράβαση καταλογίστηκε σε ανατροπή του Κουτσιανικούλη από τον Τσότσαλιτς.

Στη συνέχεια ο Πανιώνιος θέλησε να αντιδράσει, ήταν όμως δύσκολο να τα καταφέρει και ο Εργοτέλης πήρε βαθμολογική ανάσα.

Διαιτητής:Στυλιάρας.

Κίτρινες:Σάμαρης, Τζούνιορ, Κούτσι, Γιαλούσης, Βίσιο, Φραγκουλάκης.

Εργοτέλης: Πίρσον, Βίσιο, Χίμπλινγκερ, Μπέτο (76′ Κυριακίδης), Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης, Τζούνιορ, Τζανακάκης(72′ Γιαλούσης), Λεάλ, Κατσικοκέρης(88′ Μπούντιμιρ), Κουτσιανικούλης.

Πανιώνιος: Σιδεράκης, Κούρος, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Ομο, Σάμαρης, Σκέμπρι, Κούτσι, Γουνδουλάκης(79′ Σταυροθανασόπουλος), Κολοβός(44′ Αμπντουλάγιεφ).

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας πήρε τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό.

Το γκολ για το 1-0 ήρθε στο 34′ με σουτ από πλάγια θέση του Πιπίνη. Να σημειωθεί ότι ο Παναιτωλικός διαμαρτυρήθηκε για τη φάση του 77′, όταν η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Ράγιος, αλλά ο ρέφερι Κάκος διέταξε να συνεχιστεί το ματς.

Διαιτητής: Κάκος.

Κίτρινες: Ουσέρο, Παλαιολόγος, Πουλίδο, Εντζεγκουέλε, Καμαρά, Πασάς.

Αστέρας Τρίπολης: Χακόμπο, Τσαμπούρης(46′ Ναβάρο), Πουλίδο, Κουρμπέλης, Πιπίνης(80′ Φορμίκα;), Μπρέσκα, Χουανίτο, Ράγιος, Ουσέρο, Αργυρόπουλος, Περόνε.

Παναιτωλικός:Μπλάζιτς, Σιόντης(46′ Μουμίν), Εντζεγκουέλε, Παλαιολόγος, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Ρότσα, Καμαρά, Πασάς(68′ Θεοδωρίδης), Κούσας, Μπουμάλ(52′ Καραμαλίκης).