Οπως ήταν αναμενόμενο το ενδιαφέρον στην ΑΕΚ επικεντρώθηκε γύρω από τον Βασίλη Ξενιάδη, ο οποίος εμφανίστηκε από το πουθενά λέγοντας πως είναι έτοιμος να βγάλει την ΠΑΕ από τα οικονομικά αδιέξοδα στα οποία έχει βρεθεί.

Ο κ. Ξενιάδης βγήκε χθες σε όλα τα αθλητικά ραδιόφωνα, κρατώντας για καθένα και μια είδηση! Ετσι, στον Novasport FΜ ήταν βέβαιος για τη συμφωνία, λέγοντας: «Από τη δική μας πλευρά δεν υπάρχει κανένας λόγος να χαλάσει η συμφωνία. Πιστεύω ότι αυτό ισχύει και από την πλευρά της ΑΕΚ. Φυσικά και έχω τα χρήματα για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις. Δεν είμαι κανένας γραφικός».

Μιλώντας στον Sentra 103,3 τόνισε: «Θέλω πρώτα να τελειώσει η συμφωνία μέσα στην εβδομάδα, πρώτα ο Θεός, και μετά θα αναλύσουμε το πλάνο μας για την ΑΕΚ και το γήπεδο και για όλα». Ενώ στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ο υποψήφιος νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ δήλωσε: «Πρώτα παίρνω την έγκριση από την ΕΕΑ και μετά βάζω τα χρήματα».

Πάντως, παρά τους υψηλούς τόνους του Βασίλη Ξενιάδη, στην ΑΕΚ κρατούν… μικρό καλάθι και αυτό που διαμηνύουν σε όλους τους τόνους είναι ξεκάθαρο: «Πρώτα να δούμε το χρώμα του χρήματος».

Οπερ σημαίνει ότι αν τις επόμενες εργάσιμες ημέρες – και μέχρι το τέλος της εβδομάδας – ο κ. Ξενιάδης δεν εμφανίσει τα 2,5 εκατ. ευρώ που ο ίδιος υποσχέθηκε, τότε μάλλον θα του κουνήσουν μαντίλι.

Η ουσία λοιπόν σε όλη αυτήν την ιστορία είναι πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο από λόγια. Αν αυτά θα μετατραπούν σε πράξεις είναι το ζητούμενο, με όλο τον κόσμο της ΑΕΚ να είναι εξαιρετικά επιφυλακτικός. Οπως επιφυλακτικός εμφανίζεται και με όσα λέγονται περί αραβικών funds που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην ΠΑΕ.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Τραϊανός Δέλλας ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και συμπεριελήφθη από τον Κωστένογλου στην 20άδα για το σημερινό παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας. Δεν υπολογίζονται οι Λυμπερόπουλος, Καράμπελας, Βάργκας, Μανωλάς και Αραμπατζής.

Πιθανή 11άδα για την ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Αργυρίου, Κοντοές, Κάλα, Γεωργέας, Μάκος, Ρίκα, Χοσέ Κάρλος, Κλωναρίδης, Μπέλεκ, Σιαλμάς.

n Οσον αφορά τα εισιτήρια είναι θέμα για το οποίο οι οπαδοί της ΑΕΚ που θα θελήσουν να πάνε στο γήπεδο σήμερα δεν πρέπει να ανησυχούν.

Η διάθεση των εισιτηρίων αρχίζει το πρωί στα εκδοτήρια που υπάρχουν στο ΟΑΚΑ (σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη», Λ. Κύμης, εκδοτήριο μπάσκετ, θύρας 12) ενώ οι τιμές αρχίζουν από 10 ευρώ και φθάνουν μέχρι τα 130 ευρώ (από 5 ευρώ τα παιδικά).