Την ώρα που το θέμα Σουλεάπ φαίνεται να βρίσκεται σε καλό δρόμο νέοι πονοκέφαλοι «βασανίζουν» την ΠΑΕ ΟΦΗ. Στο λογιστήριο της ομάδας έφτασαν οι προσφυγές των Ρούσεφ, Τάντιτς, Ξενοδόχοφ, Μπαρτζώκα, που αφορούν την περσινή χρήση της ομάδας. Αυτές μαζί με εκείνες των Κιάσου και Αγρίτη, Κασμερίδη σκορπούν νέους πονοκεφάλους για την ΠΑΕ ΟΦΗ, η οποία αναζητεί πάση θυσία οικονομικούς πόρους για να μπορέσει να καλύψει τις οικονομικές της εκκρεμότητες.

Οι ποδοσφαιριστές τονίζουν ότι προχώρησαν στην επιλογή της προσφυγής για να μπορέσουν να διασφαλίσουν τα χρήματά τους και όχι να βλάψουν τον ΟΦΗ, όμως η κρητική ομάδα θα «φλερτάρει» με νέους κινδύνους αν δεν μπορέσει να καλυφθεί και σε αυτές τις περιπτώσεις.

Οικονομικά στελέχη της ΠΑΕ ΟΦΗ σηκώνουν τα χέρια ψηλά και, όπως τονίζουν, η ομάδα κινδυνεύει με οικονομικό στραγγαλισμό αν δεν ξεμπλοκαριστούν τα χρήματα που έχουν δεσμευτεί από την κατάσχεση που έχουν κάνει οι αδελφοί Βατσινά. Πρόκειται για 300.000 ευρώ, οι οποίες θα μπορούσαν να διατεθούν σε εκκρεμότητες, έτσι ώστε να μην υπάρχουν κίνδυνοι αφαίρεσης βαθμών.

Το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο δεδομένου ότι δεν υπάρχει άλλη χρηματοδότηση από τον ΟΠΑΠ ή από τη Nova τον Δεκέμβριο για να ελπίζει ο ΟΦΗ στα χρήματα αυτά.

Αυτό σημαίνει ότι, αν το δικαστήριο την Παρασκευή δεν δώσει τη δυνατότητα στον ΟΦΗ να εισπράξει τα χρήματα που είναι μπλοκαρισμένα από την κατάσχεση των πρώην μεγαλομετόχων, τότε οι κίνδυνοι για το μέλλον του ΟΦΗ είναι μεγάλοι.

n Στον Εργοτέλη τηρούν σιγή ιχθύος για τη μεταγραφική αναζήτηση που έχει ξεκινήσει στον σύλλογο εν όψει του Ιανουαρίου, αφού στην κρητική ομάδα θεωρούν ότι δεν είναι η ώρα να τοποθετηθούν για τα ζητήματα αυτά.