Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Θετικές επαφές που αφορούν τα επαγγελματικά σας περιέχει η σημερινή μέρα. Συζητήσεις που αφορούν στη δομή μελλοντικών σας στόχων αλλά και καταστάσεις του παρόντος, θέτονται με καθαρότητα και λογική. Αποφύγετε υπερβολές στο συναισθηματικό τομέα, και μην εμπλακείτε υπέρμετρα σε συζητήσεις που μπορεί να επιφέρουν ανατροπές στα σχέδιά σας.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Δώστε σήμερα προσοχή σε πιέσεις για άμεσες αλλαγές σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα, όσο και στον οικογενειακό σας χώρο. Αν σκέφτεστε να κάνετε ξεκαθαρίσματα στους παραπάνω τομείς, κινηθείτε με μετριοπάθεια, αποφεύγοντας απερισκεψίες και υπερβολές. Αυτή την περίοδο, με τις εκλείψεις σε αναμονή, αποφύγετε να κάνετε κινήσεις που βρίσκονται έξω από τα όριά σας.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Η μέρα ευνοεί τις θετικές επαφές τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Με την εύνοια της Σελήνης, συζητήσεις με συνεργάτες περιέχουν δημιουργικές προοπτικές και εγκάρδιο κλίμα. Το ίδιο ισχύει και στον συναισθηματικό τομέα. Εκφράστε τα συναισθήματά σας στον σύντροφό σας και σε κοντινά σας πρόσωπα.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Με την όψη Ηλιου – Κρόνου, σημαντικές εξελίξεις σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα θα χρειαστούν σήμερα κινήσεις ακρίβειας και καθόλου παρορμητικές αποφάσεις. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, και αποφύγετε παγίδες μένοντας σταθερά τοποθετημένοι στην πραγματικότητα. Χειριστείτε με αντίστοιχο τρόπο νομικές διαδικασίες και συμβόλαια.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Αποφύγετε σήμερα υπερβολές και επιπόλαιες κινήσεις και μη στηριχτείτε καθόλου σε πρόχειρες αξιολογήσεις ή υποσχέσεις τρίτων που αφορούν υποθέσεις μεγάλης σημασίας για εσάς. Κρατήστε χαμηλά τους τόνους στον προσωπικό τομέα και μην πραγματοποιήσετε συζητήσεις αν νιώθετε ότι το κλίμα δεν τις σηκώνει. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον τομέα της επικοινωνίας αλλά και στις μετακινήσεις.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Χειριστείτε σήμερα με ωριμότητα και ευθύνη θέματα οικονομικά αλλά και συναισθηματικά και πάρτε αποστάσεις από παρασκηνιακές μπερδεμένες και αδιέξοδες συζητήσεις που μόνο θα σας ξοδέψουν, εστιάζοντας μεθοδικά και ψύχραιμα στη λογική προσέγγιση των πραγμάτων. Η Αφροδίτη και ο Ερμής σας ωθούν να προχωρήσετε σε λύσεις που ενισχύουν την αυτοδυναμία σας αλλά και να νιώσετε συναισθηματικά ασφαλείς.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Η δυναμική του Ηλιου και του Κρόνου απέναντί σας, σας προτρέπει σήμερα να ρίξετε φως σε συναισθηματικές ανισορροπίες που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες σας αλλά και τον οικογενειακό τομέα. Με την εύνοια της Σελήνης, ζητήματα που αφορούν τα παιδιά και το σπίτι σας καλό είναι να μην αντιμετωπιστούν παρορμητικά και επιφανειακά, αλλά στην ουσία τους.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Με μια πλειάδα πλανητών να σας επιφορτίζουν και την όψη Αρη – Σελήνης να εγείρει εντάσεις, θέματα ισορροπιών τόσο με τον σύντροφό σας όσο και με πρόσωπα της οικογένειάς σας αλλά και τους συνεργάτες σας ζητούν οριστικές διευθετήσεις με ωριμότητα και απόσταση από παιχνίδια δύναμης. Ανοιχτείτε με απόλυτη ειλικρίνεια και δηλώστε χωρίς υπεκφυγές και οργή τι ακριβώς θέλετε και με ποιον τρόπο.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Η εύνοια του Ηλιου και του Κρόνου σας προικίζει σήμερα με μέτρο και διαύγεια για να αντιμετωπίσετε μπερδεμένες καταστάσεις που προκύπτουν, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον συναισθηματικό και στον οικογενειακό τομέα. Παρ’ όλα αυτά, αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις στον οικονομικό τομέα, ενώ μη βιαστείτε να υπογράψετε συμβόλαια αν δεν έχετε εξετάσει πρώτα όλες τις παραμέτρους.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Επαφές με σημαντικά για εσάς πρόσωπα, προωθούν διευθετήσεις συναισθηματικών και πρακτικών ζητημάτων που εκκρεμούν από το παρελθόν. Αρνηθείτε να συμμετάσχετε, σήμερα αλλά και το Σαββατοκύριακο, σε παιχνίδια δύναμης και ενοχών αλλά και ανταγωνισμού και ανώριμων συμπεριφορών. Τοποθετηθείτε επί της ουσίας, αποφεύγοντας να ξεφύγετε και να αναλωθείτε σε δυσλειτουργικούς φαύλους κύκλους.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Η Σελήνη στο ζώδιό σας σας δίνει την εύνοιά της σε συναισθηματικά αλλά και οικογενειακά ζητήματα που περνούν τον τελευταίο καιρό από φάση πίεσης και έντασης. Αξιοποιήστε με ρεαλισμό ευκαιρίες που παρουσιάζονται στον αισθηματικό τομέα για αναθέρμανση των σχέσεων που ήδη έχετε αλλά και για νέες γνωριμίες.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Εντονα ψυχολογικά γεγονότα επιφυλάσσει η σημερινή μέρα, αφενός στον προσωπικό τομέα και αφετέρου σε ζητήματα του περιβάλλοντος, που δεν σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε. Συζητήσεις που περιέχουν ένταση στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα καλό είναι να αντιμετωπιστούν με αποστασιοποίηση. Βάλτε όρια στα σενάρια πανικού που κάνετε και χαλαρώστε.