Αθήνα, 6 Ιουνίου 2011 – Το Quaker στηρίζοντας τη νέα ελληνική κουζίνα, συμμετείχε ως χρυσός χορηγός στο Sani Gourmet 2011, τη μοναδική διοργάνωση υψηλής γαστρονομίας στην Ελλάδα που φέτος ήταν αφιερωμένη στους Έλληνες chef δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει δημιουργίες επαγγελματιώνπου έχουν ξεχωρίσει για τις γνώσεις, την εμπειρία και το πάθος τους στην παρουσίαση της δυναμικής της ελληνικής κουζίνας. Το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε από τις 13 έως τις 22 Μαΐου στη Χαλκιδική, με την παρουσία Ελλήνων chef, βραβευμένων με αστέρια Michelin, που προέρχονται τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό.

To Quaker, το πολύτιμο δώρο της φύσης, δε θα μπορούσε να λείπει από το απόλυτο γαστρονομικό φεστιβάλ! Οι διάσημοι chef εμπνεύστηκαν από τη δύναμη της βρώμης και δημιούργησαν ευφάνταστα και εύγευστα μενού, με βασικό συστατικό το Quaker. Τα πιάτα που παρουσίασαν, συνδύασαν με τον καλύτερο τρόπο την αξία της βρώμης και τη διατροφική παράδοση της ελληνικής κουζίνας, εντυπωσιάζοντας το κοινό που έσπευσε να τα απολαύσει!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ιδιότητες της βρώμης, καθώς και για διατροφικές συμβουλές και συνταγές, επισκεφτείτε το site www.quakeroats.gr

Λίγα λόγια για το Quaker

Το Quaker βρίσκεται στην Ελληνική αγορά περίπου 60 χρόνια, ενώ το 2007 η Tasty Foods αναλαμβάνει την πλήρη εμπορική εκμετάλλευση των προϊόντων Quaker και το προϊόν εισέρχεται σε μια νέα φάση ανάπτυξης και εξέλιξης.

Μέσα σε τρία περίπου χρόνια, η εταιρεία έχει επιτύχει τον διπλασιασμό του μεριδίου αγοράς του Quaker, μέσω και της δημιουργίας ενός άρτιου δικτύου διανομής στα σημεία πώλησης και το λανσάρισμα νέων προϊόντων στην αγορά.

Το brand των Quaker Oats εξαγοράστηκε το 2001 από την PepsiCo, σηματοδοτώντας την πρόθεση της εταιρείας να εισέλθει στην αγορά των δημητριακών και των snacks με δημητριακά.