Αθήνα, 15/04/2011

Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της, η κλινική μαλλιών BERGMANN KORDπραγματοποίησε την Τρίτη 12 Απριλίου 2011 τα επίσημα εγκαίνια του νέου επιστημονικού κέντρου της στη FYROM, που δραστηριοποιείται σε συνεργασία με την κλινική του Καθηγητή Δερματολογίας Dr. Αλεξάντερ Ανσέβσκι.

Η λαμπερή εκδήλωση ξεκίνησε με τη διοργάνωση press conference στην Αίθουσα Τέχνης MKCτων Σκοπίων, όπου παρουσιάστηκε η νέα κλινική και τα πλάνα της επιχειρηματικής συνεργασίας από τους επικεφαλής των δύο ιατρικών ομίλων, τον Dr. Ανσέβσκι και τον Αντιπρόεδρο του ΔΣ της BERGMANN KORD κο Βαρδή Κορδερά.

Την επισημοποίηση της λειτουργίας του νέου επιστημονικού κέντρου της BERGMANN KORD στη FYROM τίμησαν με την παρουσία τους το ΔΣ της BERGMANN KORD, η ιατρική ομάδα, καθώς και επίσημοι τοπικοί παράγοντες και εξέχοντες εκπρόσωποι κυρίως του ιατρικού & επιχειρηματικού χώρου της FYROM.

Η νέα κλινική μαλλιών στη FYROMπροσφέρει τις εξειδικευμένες επιστημονικές υπηρεσίες της BERGMANN KORD στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης (Εξειδικευμένη Διάγνωση & Τριχολογικό Έλεγχο, Μεταμόσχευση μαλλιών, Θεραπείες τριχόπτωσης, Προσθετική μαλλιών, Τριχοτεχνική παθήσεων, εξειδικευμένα προϊόντα κατά της τριχόπτωσης) ενσωματώνοντας state-of-the-artτεχνογνωσία & τεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής από άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό.

Η διεύρυνση του δικτύου παροχής υπηρεσιών της BERGMANN KORDστις χώρες της Βαλκανικής συνοδεύεται παράλληλα από την επέκταση των αναπτυξιακών δραστηριοτήτων της κλινικής στις Αραβικές Χώρες και συγκεκριμένα στο Abu Dhabi, όπου εντός των επόμενων μηνών αναμένεται η ίδρυση του νέου επιστημονικού κέντρου.

Profile

Η BERGMANN KORD, η πρώτη κλινική μαλλιών στην Ελλάδα και ένα από τα πιο εξειδικευμένα κέντρα μεταμόσχευσης μαλλιών παγκοσμίως, ιδρύθηκε το 1979 και αποτελεί μέλος του ομίλου KORD GROUP.

Ως ιατρικός οργανισμός εξειδικευμένος στην επιστημονική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, η BERGMANN KORD προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ιατρικών και μη υπηρεσιών για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης:

Μεταμόσχευση μαλλιών

Επιστημονικές θεραπείες τριχόπτωσης

Προσθετική μαλλιών

Περούκες παθήσεων

Προϊόντα κατά της τριχόπτωσης

Προϊόντα περιποίησης των μαλλιών

Η πρώτη μεταμόσχευση μαλλιών στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε από το ιατρικό επιτελείο της BERGMANN KORD και μέχρι σήμερα στο ενεργητικό της κλινικής καταγράφονται οι περισσότερες μεταμοσχεύσεις μαλλιών στην Ελλάδα – περισσότερες από 60.000.

Η κλινική μαλλιών BERGMANN KORD εφαρμόζει state-of-the-art know-how & τεχνολογία αιχμής και αξιοποιεί εξειδικευμένα ιατρικά πρωτόκολλα & διεθνώς αναγνωρισμένες τεχνικές για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Ειδικά για τη διασφάλιση της εφαρμογής πολιτικών ποιότητας στις ιατρικές υπηρεσίες, ηBERGMANN KORD έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας στη Μεταμόσχευση Μαλλιών, το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO 9001:2008.

Website: www.kord.gr

E-mail: info@kord.gr