ΟΙ ΜΙΝΙ διακοπές για τους παίκτες του Ολυµπιακού ολοκληρώθηκαν και το απόγευµα (19.00) επιστρέφουν για προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο Βαλβέρδε έδωσε την ευκαιρία στους Ερυθρόλευκους να γεµίσουν τις µπαταρίες τους αφού στη συνέχεια ο Ολυµπιακός µπαίνει σε µία δύσκολη τριάδα αγώνων που περιλαµβάνει τα µατς µε Ξάνθη στα Πηγάδια, Αρη στο Καραϊσκάκη καθώς και το ντέρµπι µε τον Παναθηναϊκό στο Ολυµπιακό Στάδιο και όπως γίνεται αντιληπτό για να διατηρήσει την πρωτοπορία του θα πρέπει να βγει αλώβητος από τη συγκεκριµένη δοκιµασία.

ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ

Το πρόβληµα του Βαλβέρδε – εκτός από την αναµονή των διεθνών – αποτελεί η επιστροφή του Μόισες Ουρτάδο, αφού ο βάσκος τεχνικός αναµένεται να προχωρήσει στον σχεδιασµό της τακτικής για τους επόµενους αγώνες µε πιο συντηρητικό σχήµα. Με την έννοια ότι οι Ερυθρόλευκοι αγωνίστηκαν µε σαφώς πιο επιθετικούς προσανατολισµούς στα δύο προηγούµενα εντός έδρας παιχνίδια µε τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ολυµπιακό Βόλου, ενώ τώρα αναµένεται να ακολουθήσουν πιο προσεχτική τακτική για λόγους… ασφαλείας. Και στο προηγούµενο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυµπιακού στις Σέρρες, ο Βαλβέρδε είχε χρησιµοποιήσει δίπλα στον Ντουντού τον Ουρτάδο σε αντίθεση µε τα δύο παιχνίδια στο Καραϊσκάκη όπου παρτενέρ του Βραζιλιάνου ήταν ο Ιµπαγάσα. Ο τελευταίος βρέθηκε χθες στο ΡR του Καραϊσκάκη και υπέγραψε αυτόγραφα στους φίλους του Ολυµπιακού ενώ δήλωσε πως «για την ώρα όλα πάνε καλά αφού είµαστε στην πρώτη θέση, µας πείραξε πολύ ο αποκλεισµός µας από την Ευρώπη και για τον λόγο αυτό θέλουµε να πάρουµε το πρωτάθληµα αλλά για να το καταφέρουµε θα πρέπει να νικήσουµε στα επόµενα µατς που είναι ιδιαίτερα σηµαντικά». ΕΝΤΑΤΙΚΑ

Σε αντίθεση µε τον Ιµπαγάσα αλλά και τους υπόλοιπους, ο Μόισες Ουρτάδο πήγε όλες αυτές τις ηµέρες στον Ρέντη και ακολούθησε ειδικό πρόγραµµα αποκατάστασης. Το σηµαντικό είναι το πότε θα µπει στην προπόνηση µε τους συµπαίκτες του και αν θα περάσει µε επιτυχία στα τεστ αντοχής που προβλέπεται να υποβληθεί.

Ο Βαλβέρδε έχει ως εναλλακτική λύση και σχήµα µε τον Φουστέρ µαζί µε τον Ντουντού ενώ ίσως και σήµερα η ΠΑΕ Ολυµπιακός θα ζητήσει µε επιστολή της από τον ΓΓΑ κ. Πάνο Μπιτσαξή την παρουσία οπαδών της στον αγώνα µε την Ξάνθη.