Λήγει αύριο, Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου η προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων για τις 14 θέσεις εποχικού προσωπικού που έχουν προκηρυχθεί από τον Δήμο Έδεσσας Νομού Πέλλας. Στον δήμο θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για οκτώ μήνες 12 εργάτες/τριες καθαριότητας ΥΕ, ένας οδηγός απορριμματοφόρου αυτοκινήτου ΔΕ και ένας εργάτης/τρια νεκροταφείου ΥΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση του οδηγού πρέπει, εκτός από τους απαραίτητους τίτλους σπουδών, να έχουν ισχύουσα επαγγελματική άδεια οδήγησης Γ΄ κατηγορίας και Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ) για όσους απαιτείται.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ. 1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στη διεύθυνση: Πλατεία Αιγών, 582 00 Εδεσσα, απευθύνοντάς την στην Υπηρεσία Προσωπικού υπόψη κ. Μαριάνθης Ρούσκα, τηλ. 23813-50.733. Επίσης, οι αιτήσεις μπορούν να αποσταλούν και ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή.

Η αναλυτική Ανακοίνωση Πρόσληψης δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του δήμου www. edessa.gr.