Με μεγάλη επιτυχία εγκαινιάστηκε το Κέντρο Φωνής και Κατάποσης Αθηνών (Athens Voice and Swallowing Center), το πρώτο Κέντρο στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται στη διάγνωση, θεραπεία και πρόληψη διαταραχών φωνής και κατάποσης. Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου άνοιξε επίσημα για πρώτη φορά σε έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες των πελατών του ο οποίος ενώνει κάτω από την ίδια στέγη σημαντικούς εξειδικευμένους επιστήμονες με διεθνείς σπουδές και πολυετή πείρα.Επιστημονικός διευθυντής είναι ο Δρ. Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος που είναι και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Φωνιατρικής Εταιρείας.

Το “παρών” στα εγκαίνια έδωσαν εκπρόσωποι από τον επιχειρηματικό, τον ιατρικό αλλά και τον καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσά τους και ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Καζάκος, ερμηνευτές όπως η Αντριάννα Μπάμπαλη, η Κερασία Σαμαρά, ο Σαρμπέλ, σπουδαίοι εκπρόσωποι της Εθνικής Λυρικής Σκηνής όπως η διεθνώς αναγνωρισμένη Ελληνίδα σοπράνο Μυρτώ Παπαθανασίου, ο τενόρος σολίστ Σταμάτης Μπερής, η δημοσιογράφος – εκφωνήτρια της ΝΕΤ Στέλλα Παπαδοπούλου, η καθηγήτρια φωνητικής Μάρω Θεοδωράκη, η ψυχολόγος Χαρά Νομικού και πολλοί άλλοι.

Το νέο Κέντρο απευθύνεταισε ένα ευρύ φάσμα πληθυσμού κάθε ηλικίας, επαγγέλματος και κοινωνικοοικονομικής κατάστασης οι οποίοι δυνητικά μπορούν να παρουσιάσουν μια τέτοια διαταραχή φωνής ή κατάποσης, όπως ηθοποιοί, τραγουδιστές, δικηγόροι, εκπαιδευτικοί, πολιτικοί κ.ά.

Το Κέντρο Φωνής και Κατάποσης δίνει μεγάλη σημασία στην ομαδική δουλειά και θεραπεία του κάθε ασθενούς. Στο δυναμικό του συμπεριλαμβάνονται φωνίατροι – ωτορινολαρυγγολόγοι, φωνο – θεραπευτές, λογοθεραπευτές, ειδικευμένοι στις διαταραχές της κατάποσης, εκπαιδευτές φωνής και ψυχολόγοι.