Η Creta Farms υποδέχεται τη νέα σεζόν με δύο καινοτόμα προϊόντα από τη σειρά Εν Ελλάδι, το προϊόν τύπου μπέικον από γαλοπούλα και το μπέικον χοιρινό καπνιστό σε φέτες με μόλις 5% και 17% λιπαρά αντίστοιχα.

Το νέο προϊόν τύπου μπέικον από γαλοπούλα εμπλουτίζει την επαναστατική σειρά Εν Ελλάδι, και αποτελεί καινοτόμο και μοναδικό προϊόν στην κατηγορία μπέικον για όλη την ελληνική αγορά. Ξεχωριστός συνδυασμός γεύσης εξαιρετικού παρθένου κρητικού ελαιόλαδου και καπνιστού φιλέτου γαλοπούλας, το οποίο περιέχει μόλις 5% λιπαρά, δηλαδή 80% λιγότερα λιπαρά από το κλασσικό μπέικον.

Απενοχοποιημένες απολαύσεις υπόσχεται και ο κωδικός της σειράς Εν Ελλάδι μπέικον χοιρινό καπνιστό σε φέτες. Το εξαιρετικό παρθένο κρητικό ελαιόλαδο και κυρίως η χαμηλή για την ελληνική αγορά περιεκτικότητα σε λιπαρά (17%) ξεναγούν στον κόσμο της γεύσης, χωρίς ενοχές.

Την καινοτομία των προϊόντων συμπληρώνει η έξυπνη, πρακτική συσκευασία, τύπου τάπερ, που ανοίγει και ξανακλείνει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα νέα προϊόντα εφαρμόζεται η πρωτοποριακή τεχνολογία της ‘διπλής παστερίωσης’, η οποία προσφέρει υψηλό βαθμό προστασίας με τον πιο φυσικό τρόπο. Χάρη σ’ αυτή επιτυγχάνουμε, 100% ασφάλεια και αναλλοίωτη γεύση μέχρι και την τελευταία φέτα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του προϊόντος έως και 10 ημέρες μετά το άνοιγμα της συσκευασίας!

Οι νέοι κωδικοί βρίσκονται ήδη στα σουπερμάρκετ και αναμένεται να ενθουσιάσουν τους φίλους της σειράς Εν Ελλάδι, με την καινοτομία, τη γεύση και τη μοντέρνα και πρακτική συσκευασία τους.

Η Creta Farms, μία αμιγώς ελληνική εταιρεία που ξεκίνησε από την Κρήτη και αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο και πλέον εξειδικευμένο όμιλο επιχειρήσεων κρέατος και αλλαντικών στην Ελλάδα. Παράλληλα, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις λίγες εταιρείες που δραστηριοποιούνται και στην Αμερικανική αγορά, ενώ κατέχει κατοχυρωμένη πατέντα σε παγκόσμια κλίμακα. Στόχος της Creta Farms είναι να πρωτοστατήσει στην παγκόσμια τάση για υγιεινή διατροφή παράγοντας καινοτόμα προϊόντα που ενισχύουν το προφίλ των ελληνικών επιχειρήσεων παγκοσμίως.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από