15 Σεπτεμβρίου 2010 – Η Samsung Electronics Hellas«τρέχει» για 2η συνεχή χρονιά στο Συμβολικό Αγώνα Δρόμου «Greece Race for the Cure®», που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής». Ο 2ος Συμβολικός Αγώνας Δρόμου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010, στις 11.00 π.μ., στο χώρο του Ζαππείου.

Ο ελληνικός Αγώνας Δρόμου είναι ένας από τους 24 «Race for the Cure», στους οποίους η Samsung συμμετέχει έμπρακτα σε όλη την Ευρώπη στο πλαίσιο της Πανευρωπαϊκής Καμπάνιας της “More Than Talk”, που έχει καταφέρει να ευαισθητοποιήσει το κοινό και να συγκεντρώσει πάνω απο 6,9 εκατομμύρια ευρώ από το 2006 έως και σήμερα.

Σχετικά με τη Samsung Electronics

Η Samsung Electronics Co. Ltd είναι πρωτοπόρος, παγκοσμίως εταιρεία, στις τεχνολογίες των ημιαγωγών, των τηλεπικοινωνιών, των ψηφιακών μέσων και των τεχνολογιών ψηφιακής σύγκλισης, με ενοποιημένες πωλήσεις που ανήλθαν στα 116,8 δισεκατομμύρια δολάρια το 2009. Η εταιρία, που απασχολεί περίπου 188.000 άτομα σε περισσότερα από 185 γραφεία σε 65 χώρες, αποτελείται από οκτώ ξεχωριστούς επιχειρηματικούς τομείς: Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Digital Imaging, Semiconductor και LCD. Αναγνωρισμένη ως μία από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες μάρκες παγκοσμίως, η Samsung Electronics αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής ψηφιακών τηλεοράσεων, τσιπ μνήμης, κινητών τηλεφώνων και οθόνων TFT-LCD. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.samsung.com

Σχετικά με το «Άλμα Ζωής»

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» ιδρύθηκε το 1988 και όλα τα μέλη του, οι εθελόντριες, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. είναι γυναίκες που έχουν βιώσει την εμπειρία του καρκίνου του μαστού. Διαθέτει ένα δυναμικό σώμα εκπαιδευμένων εθελοντριών που με τη δράση τους αποτελούν ένα μοναδικό παράδειγμα αποκατάστασης και ζωής. Τοόραματου Συλλόγου «Άλμα Ζωής» είναι κάθε γυναίκα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας που θα νοσήσει από καρκίνο του μαστού να έχει πλήρη ψυχοκοινωνική στήριξη & ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν στην υγεία, στην καριέρα της, καθώς και στα δικαιώματα της. Επίσης, κάθε γυναίκα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας να είναι ενημερωμένη για τον καρκίνο του μαστού & τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσής του. Εδώ και 22 χρόνια, το «Άλμα Ζωής» με τα οργανωμένα προγράμματά του στηρίζει ψυχοκοινωνικά χιλιάδες γυναίκες πουέρχονται αντιμέτωπες με την ασθένεια, συμβάλλει στην απομυθοποίηση του καρκίνου του μαστού και ενημερώνει πανελλαδικά τις γυναίκες για τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης της νόσου, συμβάλλοντας με τον τρόπο του στη μείωση των θανάτων από την ασθένεια. Για εμάς, αλλά και για πολλούς ακόμα στη χώρα μας, ο καρκίνος του μαστού έγινε εφαλτήριο για δημιουργία, για έμπνευση και τελικά για μια εκστρατεία με έναν κοινό στόχο:τη ζωή χωρίς καρκίνο τουμαστού!

Susan G. Komen for the Cure Global Promise Fund®

Το Susan G. Komen for the Cure® Global Promise Fundείναι αφοσιωμένο στην στήριξη μη προνομιούχων ομάδων σε περιοχές με υψηλό ποσοστού θανάτων εξαιτίας του καρκίνου του μαστού. Πραγματοποιεί εκστρατείες ενημέρωσης, παρέχει πρόσβαση στη διάγνωση καιστην θεραπευτική αγωγή, προσλαμβάνει και χρηματοδοτεί ιατρικό προσωπικό, παρέχει στήριξη σε πρώην ασθενείς και στην οικογένειά τους, και τέλος, προσλαμβάνει και εκπαιδεύει εθελοντές για την προώθηση της ενημέρωσης και των καταλληλότερων θεραπευτικών αγωγών, σε μη προνομιούχες ομάδες σε όλο τον κόσμο.

Susan G. Komen for the Cure®

Η Nancy G. Brinker υποσχέθηκε στην ετοιμοθάνατη αδερφή της, Susan G. Komen, ότι θα έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να σταματήσει μια για πάντα τον καρκίνο του μαστού. Το 1982, η υπόσχεση αυτή έγινε το Susan G. Komen for the Cure και εγκαινιάστηκε το παγκόσμιο κίνημα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Σήμερα, το Komen for the Cure είναι το μεγαλύτερο δίκτυο ενάντια στον καρκίνο του μαστού παγκοσμίως, όπου επιζώντες και άλλοι ακτιβιστές αγωνίζονται για να σώσουν ζωές, να παρέχουν στήριξη και να εξασφαλίζουν ποιότητα για όλους στη θεραπευτική αγωγή, και να προάγουν και την επιστημονική έρευνα για τη θεραπεία. Χάρη σε εκδηλώσεις όπως το Komen Race for the Cure®, έχουν επενδυθεί περισσότερα από $1.2 δις στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστούΓια περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Susan G. Komen for the Cure, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.komen.org