Παρθένος

(23 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου). Αποφύγετε σήμερα παρασκηνιακές κινήσεις αλλά και τις μπερδεμένες συναισθηματικές καταστάσεις, με τη Σελήνη σε δύσκολη όψη. Ο Ηλιος και ο Ερμής στο ζώδιό σας, σας δίνουν αρκετή βοήθεια ώστε να χειριστείτε με επιτυχία τα όσα προκύπτουν και η σύνοδος Δία- Ουρανού σας βοηθά να επεκταθείτε ανοίγοντας νέους δρόμους σε όλους τους τομείς.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου). Είναι η κατάλληλη στιγμή να επαναπροσδιοριστούν σχέσεις και συνεργασίες που ήταν σε κρίση το προηγούμενο διάστημα, αλλά και οικογενειακά ζητήματα. Αποφύγετε να υποχωρήσετε σε θέματα αρχών και θέστε τα όριά σας ξεκάθαρα, χωρίς πισωγυρίσματα και με ήρεμο και φιλικό τρόπο.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου). Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε παρασκηνιακές κινήσεις, οικονομικές εκκρεμότητες και συμφωνίες αλλά και σε θέματα σπουδών. Χειριστείτε προσεκτικά συζητήσεις στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα και μη φορτίζετε σχέσεις συγγενικές και συναισθηματικές με θέματα που περιέχουν ένταση. Δεν σας συμφέρει.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου). Η σύνοδος του Ουρανού με τον Δία και η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας εφιστούν την προσοχή σε υπερβολές, στις οποίες προβαίνετε λόγω της ανασφάλειάς σας. Χειριστείτε με προσοχή, μέτρο και γνώμονα τη δεύτερη σκέψη ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν σε κάθε τομέα, χωρίς να καθηλωθείτε αλλά ούτε να δείξετε αλαζονική συμπεριφορά.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου). Η εύνοια του Ηλιου από το ζώδιο της Παρθένου αλλά και του Ερμή, σας δίνουν πολλές ευκαιρίες να επαναδιαπραγματευτείτε εκ νέου καταστάσεις που είχαν μπλοκάρει στο παρελθόν. Σε αυτό βοηθά ο κυβερνήτης σας Κρόνος, που σας δίνει μέτρο και ακρίβεια στον χειρισμό των ζητημάτων, τόσο στον οικογενειακό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου- 18 Φεβρουαρίου). Αξιοποιήστε ευκαιρίες στον οικονομικό τομέα και μην εμπλέξετε σε αυτές κοντινά σας πρόσωπα. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, κάποιες σημαντικές αλλαγές θα σας δείξουν καινούργιους τρόπους για να πετύχετε τα σχέδιά σας. Με την επιρροή του Κρόνου, αντιμετωπίστε με σοβαρότητα και ευθύνη οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου). Αποφύγετε σήμερα να συρρικνωθείτε από ενοχές αλλά και να εκτεθείτε μέσα από αλαζονικές συμπεριφορές σας. Με την παρουσία του Δία και του Ουρανού στο ζώδιό σας, αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν και κλείστε οριστικά ζητήματα που προκαλούν χάος, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον τομέα των σχέσεων, κάθε είδους.

Κριός

(21 Μαρτίου- 19 Απριλίου). Με την εύνοια της Σελήνης, αξιοποιήστε σήμερα τη θετική διάθεση των γύρω σας στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα και ανοίξτε νέους, πιο ουσιαστικούς και κοντά στις ανάγκες σας κύκλους, με την υποστήριξή τους. Αποφύγετε ανώριμες και υπονομευτικές συμπεριφορές και χειριστείτε με ρεαλισμό, μέτρο και πειθαρχία τα όσα προκύπτουν.

Ταύρος

(20 Απριλίου- 20 Μαΐου). Ο Αρης στο απέναντί σας ζώδιο του Σκορπιού αλλά και ο Ηλιος και ο Ερμής στη φιλική σας Παρθένο, σας λένε ξεκάθαρα πως κάθε σας κίνηση χρειάζεται στρατηγική. Κινηθείτε δυναμικά, χωρίς μετριοπάθειες ούτε υπερβολές σε σχέση με τα θέματα που αντιμετωπίζετε σε κάθε τομέα. Διευθετήστε τα τώρα που είναι απόλυτα εφικτή η επίλυσή τους.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου- 21 Ιουνίου). Οι σημερινές πλανητικές όψεις σας δίνουν και τη δυναμική αλλά και την υποστήριξη από το περιβάλλον ώστε να πετύχετε τους στόχους σας. Η δε Σελήνη απέναντί σας, σας δίνει την εύνοιά της στον συναισθηματικό τομέα αλλά και σε θέματα σπουδών και μετακινήσεων. Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη και διευθετήστε εκκρεμότητες του παρελθόντος για να μην εκτεθείτε.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου- 22 Ιουλίου). Η όψη του Κρόνου με τον Πλούτωνα και ο Αρης, θέτουν ζητήματα παρασκηνίου, αλλά και ανατροπών στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα αλλά κα αναγκαιότητα σημαντικών αλλαγών. Από την άλλη, η Αφροδίτη στο φιλικό σας ζώδιο του Σκορπιού σάς χαρίζει την εύνοιά της και υπόσχεται όμορφες στιγμές στον συναισθηματικό τομέα.

Λέων

(23 Ιουλίου- 22 Αυγούστου). Η εύνοια της Σελήνης ανοίγει τον δρόμο σε συζητήσεις και επαφές που περιέχουν θετικές εξελίξεις, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικονομικό τομέα. Αποφύγετε τις διαμάχες με το περιβάλλον σας και αναπτύξτε και τηρήστε υπεύθυνα μια σταθερή πολιτική προς μια νέα πορεία, μακριά από χαοτικές επιλογές και συμπεριφορές. Νέες γνωριμίες περιμένουν τους αδέσμευτους.