Έξω φρενών είναι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την αντιμετώπιση που είχαν από τους αθλητικούς δικαστές στη χθεσινή απολογία τους ενώπιον της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League. «Υπάρχει εμπάθεια. Δεν έχουμε χούντα. Το πανό είναι δημοκρατική διαμαρτυρία. Αν το θέμα αυτό πήγαινε στον εισαγγελέα, δεν θα το έστελνε για εκδίκαση» είπε ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ Δημοσθένης Στάμος, μετά την επιμονή των δικαστών της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής να εκμαιεύσουν από τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» ότι το πανό με το σύνθημα «Κωστάκη ρίξε μας αν μπορείς, να δούμε ποιος θα πέσει» ήταν υβριστικό και αναφέρονταν στον Πρωθυπουργό της χώρας. «Εγώ τον Πρωθυπουργό ξέρω ότι τον λένε Κωνσταντίνο ή Κώστα Καραμανλή. Δεν ξέρω κανέναν να τον λεει Κωστάκη. Εξάλλου τη μισή Ελλάδα την λένε Κωστάκη και Γιωργάκη» είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ηλίας Βιολίδης. Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής, αναμένεται να εκδοθεί σήμερα. Στα καθαρά αγωνιστικά θέματα, ο Φερνάντο Σάντος έχει πολλά και δύσκολα προβλήματα να λύσει. Στις απουσίες των Ίλιεφ και Ορφανού προστέθηκε και αυτή του Λάκη, που λίγο πριν ολοκληρωθεί η χθεσινή προπόνηση αποχώρησε με ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Στη χθεσινή προπόνηση πήραν μέρος και οι διεθνείς Ηλιάδης, Κυριακίδης, Χριστοδουλόπουλος και Χαραλάμπους, που βρίσκονται στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος.

ΣΥΣΚΕΨΗ

Χθες, ο Παναγιώτης Ποικιλίδης είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους των συνδέσμων φιλάθλων του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο παιχνίδι στην Τούμπα. Αυτό που τους ζήτησε είναι να προσέξουν και να μη δώσουν αφορμές για να κληθεί σε απολογία η ομάδα, αφού τα οικονομικά της βρίσκονται σε δύσκολη περίοδο και τα ενδεχόμενα πρόστιμα, μόνον κακό θα κάνουν.

Όσον αφορά το συλλαλητήριο δεν έγινε ιδιαίτερη συζήτηση, αφού η διοίκηση του «Δικεφάλου» ναι μεν έχει εκφράσει τη συμπαράστασή της και θα είναι παρούσα την Κυριακή στη 1.00 μ.μ. στην Καμάρα, όμως δεν εμπλέκεται σε οργανωτικά θέματα, αφού η κινητοποίηση αυτή είναι αποκλειστικά πρωτοβουλία των συνδέσμων.