Ο κ. Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης, νομάρχης Θεσσαλονίκης, με αφορμή την επιφυλλίδα του Κ. Λογαρά «Το χολιγουντιανό όραμα του κ. Νομάρχη» («ΤΑ ΝΕΑ» 2-11-2007):

«Ωραία τα λέτε- και θέλω να πιστεύω καλόπιστα- για την παιδική ηλικία, για μια φάση της ζωής μας που συχνά μας καθορίζει ως προσωπικότητες.

Ωστόσο, εάν παρακολουθούσατε την πολιτική μου δραστηριότητα, τις θέσεις και τις απόψεις που εκφράζω και, ιδίως, το έργο μας στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης (…) δεν θα “βλέπατε” στον Σβαρτσενέγκερ τον ηθοποιό των ταινιών δράσης, αλλά μια πανθομολογούμενη αξιοσέβαστη πολιτική προσωπικότητα, δεν θα “βλέπατε” εθνικά οράματα, αλλά στοιχειώδη προάσπιση της Ιστορίας μας, δεν θα “βλέπατε” Ντούτσε, καταδικάζοντας ως αμείλικτος φυσιογνωμιστής.

Θα αντιλαμβανόσασταν ότι το “λαϊκό παιδί” έχει πάντα τις πόρτες ανοιχτές για τους πολίτες, αφουγκράζεται τους απλούς ανθρώπους και στέργει στα προβλήματά τους. Θα αντιλαμβανόσασταν ότι με τις δυνατότητες που του δίνει η ιδιότητα του νομάρχη και με τις πολιτικές του δυνάμεις διεκδικεί το καλύτερο για τη Θεσσαλονίκη και τους πολίτες της».