O Νίκος Βετούλας είναι το (πρώτο) θύμα των αρνητικών αποτελεσμάτων στην ΑΕΚ. Ο 33χρονος γκαρντ πήγε στην απογευματινή προπόνηση και άκουσε τον Βαγγέλη Αλεξανδρή να του λέει: «Δεν σε χρειάζομαι άλλο». Τι καταλογίζουν στον Βετούλα; Πειθαρχικά παραπτώματα, όπως καβγάδες με τους Γκαγκαλούδη και Πέρκοβιτς.

Ο Αλεξανδρής συζήτησε και με τον Γιάννη Γρανίτσα. «Έχω ευθύνη που δεν κατάφερα να πείσω κάποιους παίκτες πως θα πρέπει να παλέψουν για την ομάδα», είπε μεταξύ άλλων. Ουσιαστικά και ο Αλεξανδρής φαίνεται να βρίσκεται υπό προθεσμία και το ματς με τον Απόλλωνα στην Πάτρα, το Σάββατο, είναι καθοριστικό για όλους.

●●● Πανιώνιος και Μαρούσι αγωνίζονται εκτός έδρας στην αποψινή 3η αγωνιστική της β΄ φάσης του ΕuroCup. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης αντιμετωπίζει τη Σαρλερουά (21.05) και ο Λούκα Παβίσεβιτς δεν υπολογίζει τους Καυκή, Χάτσον, Χατζή, οι οποίοι έμειναν στην Αθήνα. Με αρκετά προβλήματα ταξίδεψε στη Μόσχα για το ματς με την Ντυναμό Περιχώρων (19.00) το Μαρούσι. Τραυματίες είναι οι Ντίκελ, Χαραλαμπίδης, Τζάζβιν και Συμεωνίδης. ●●● Στη Νέα Σμύρνη ουσιαστικά πανηγυρίζουν από την πρεμιέρα του β΄ γύρου την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 γυναικών. Ο Πανιώνιος νίκησε στο χθεσινό ντέρμπι (παρουσία 1.200 θεατών) τις Εσπερίδες 57-54 και ξέφυγε δύο βαθμούς (28 έναντι 26), ενώ έχει και το πλεονέκτημα αφού είχε νικήσει και στην Καλλιθέα.