Μέτωπα

ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ αγών στη Μαγνησία. Στη Ν.Δ. Νάκος και Σούρλας έχουν συνασπιστεί εναντίον της Ζέττας Μακρή. Θα έλεγα ότι ο αγών είναι άνισος, αν δεν με διαβεβαίωνε ΠΑΣΟΚος πολιτευτής ότι «από την ώρα που η Ζέττα σήκωσε το γάντι κόντρα στον Μεϊμαράκη είναι εξαιρετικά ανεβασμένη».

Στο ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Καρτάλης – μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το ΙΣΤΑΜΕ- θα λάβει το βάπτισμα του κοινοβουλευτικού πυρός. Εδώ έχουμε αντιστροφή αφού ο Καρτάλης αντιμετωπίζει πλειάδα γυναικών. Υπάρχει ήδη η Ροδούλα Ζήση. Ενδιαφέρεται- από το 2004- η συνεργάτις του Παπανδρέου Λένα Κουτσιμπού. Εκ των διεθνών σχέσεων του ΠΑΣΟΚ ορμώμενη είναι και η Πετρούλα Ντελεδήμου που ανήκει στην κατηγορία «οι Άγγελοι του Παπουτσή», ομάδα η οποία δοκιμάζει δυνάμεις σε διάφορες περιφέρειες, αρχής γενομένης από τας Αθήνας.

Κλάματα

ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ για τον τυφώνα Κύριλλο που έκανε άνω-κάτω την Ευρώπη. Λοιπόν, η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαίρη Ματσούκα επιβιβάστηκε, φυσομανούντος του Κυρίλλου, στην ειδική πτήση που συνδέει Στρασβούργο με Βρυξέλλες για χάρη μελών του Ευρωκοινοβουλίου και κοινοτικών υπαλλήλων. Το αεροπλάνο έκανε δύο ώρες αντί για σαράντα λεπτά, από το ανέβα-κατέβα έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου και όταν προσγειώθηκε στις Βρυξέλλες, η αεροσυνοδός έβαλε τα κλάματα.