ΠΙΣΤΟΛΙ-ΤΟΞΟ με υποδοχή για εκτόξευση βελών, αυτοσχέδιος εκτοξευτήρας αερίου με μεταλλική αμπούλα και εκτοξευτήρας φωτοβολίδων. Είναι μερικά μόνο από τα όπλα που είτε βρέθηκαν στην κατοχή τους είτε τα είχαν κρυμμένα στα σπίτια τους οι 6 νεαροί που συνελήφθησαν ενώ επιχειρούσαν να πάρουν μολότοφ που είχαν κρύψει σε θάμνους μετά το τέλος αθλητικού αγώνα.

Οι νεαροί (ηλικίας από 22 έως 28 χρόνων) που δήλωσαν οπαδοί του Παναθηναϊκού, συνελήφθησαν προχθές το βράδυ κοντά στο Κλειστό Γυμναστήριο Γλυφάδας.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι ανήκουν στον πυρήνα των περίπου 300 αναρχικών που έχουν διεισδύσει και στον αθλητισμό, προκαλώντας και εκεί επεισόδια με μολότοφ και ρίψη φωτοβολίδων. Ωστόσο σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ένας από τους συλληφθέντες αναγνωρίσθηκε από αστυνομικούς και διεπιστώθη ότι μετείχε σε επεισόδια στη Πανεπιστημιούπολη. Τις μολότοφ τις είχαν κρύψει πριν από την έναρξη του αγώνα σε ΚΑΦΑΟ της ΔΕΗ και σε θάμνους. Έγιναν αντιληπτοί όμως από αστυνομικούς που έκαναν περιπολία και στήθηκε ενέδρα προκειμένου να τους συλλάβουν επ΄ αυτοφώρω μόλις τις θα πήγαιναν να τις πάρουν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στα σπίτια τους βρέθηκαν οι εκτοξευτήρες αλλά και ένα εγχειρίδιο με τίτλο «Εκρηκτικές ύλες- εκρηκτικοί μηχανισμοί». Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε εις βάρος τους θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.