Εάν έχετε περάσει τα 50 σας χρόνια και θέλετε να αποφύγετε την φθορά που συχνά επέρχεται στην ακοή με το πέρασμα του χρόνου, καλό είναι να αρχίσετε να τρώτε άφθονα σκουροπράσινα λαχανικά (όπως τα σπαράγγια) και όσπρια (όπως οι φακές και τα φασόλια), συνιστά η επιθεώρηση «Αρχεία Εσωτερικής Παθολογίας».

Και εξηγεί ότι τα τρόφιμα αυτά είναι πλούσια σε φολικό οξύ - μία βιταμίνη του συμπλέγματος Β που διαπιστώθηκε ότι προστατεύει την ακοή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από