Ο κλινικός διαιτολόγος, εκπρόσωπος του Πανελληνίου Συλλόγου ΔιαιτολόγωνΔιατροφολόγων, κ. Κ. Ξένος απαντά ότι πλούσιες διατροφικές πηγές βιταμίνης Κ είναι κυρίως το μπρόκολο (154 μgr ανά 100 gr τροφής), το κουνουπίδι (191), το λάχανο (149-275, ανάλογα με το είδος του λάχανου), το σογιέλαιο (200), το μαρούλι (113) και το σπανάκι (266), αλλά επίσης το ελαιόλαδο (58), ο φλοιός σιταριού (83) και επομένως τα περισσότερα αναποφλοίωτα δημητριακά προγεύματος, η βρώμη (63), τα ρεβύθια (48), οι ντομάτες (48), τα αυγά (50), οι φράουλες (14), τα σπαράγγια (39), τα φασόλια (28-33) και το συκώτι.