ΜΟΙΑΖΕΙ τουλάχιστον αστεία η τροπή που πήρε η υπόθεση «γιαουρτώματος» της γνωστής γκαλερίστας κ. Πέγκυς Ζουμπουλάκη , μετά την απειλή του επιχειρηματία κ.Μαρινάκη να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Η υπόθεση αυτή έγινε γνωστή σε ολόκληρη την Αθήνα, από τότε που ο επιχειρηματίας αυτός, φίλος ή κουμπάρος γνωστών Αθηναίων, λέγεται πως απείλησε- παρουσία τρίτωντην κ. Ζουμπουλάκη επειδή δεν είχε διαθέσιμο προς πώλησιν πίνακα ζωγραφικής του Γιάννη Μόραλη.

ΔΥΟ μέρες αργότερα (και ενώ ο επιχειρηματίας βρισκόταν στο εξωτερικό) άγνωστοι μπράβοι (εκτελώντας εντολή αγνώστου) έριξαν κατά πρόσωπο της κ. Ζουμπουλάκη έναν κεσέ γιαούρτι.

ΤΟ ότι η γνωστή γκαλερίστα δεν ανέφερε σε κανέναν (ούτε στα ΜΜΕ ούτε στον δικηγόρο της ούτε στην Αστυνομία) ποιον «υποψιάζεται για το γιαούρτωμα», θα έπρεπε να είναι αρκετό.

ΕΛΑΤΕ όμως που ο επιχειρηματίας θεώρησε εαυτόν θιγέντα (ούτε κατά διάνοιαν ένοχο) και προσέφυγε στον δικηγόρο κ. Βγόντζα για τα περαιτέρω.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ θα ήταν οι φίλοι του επιχειρηματία να τον συμβούλευαν να κλείσει η υπόθεση εδώ. Φαίνεται, όμως, πως ο κ. Μαρινάκης προτιμά δικαστική διαδικασία.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, η συνέχεια στο ακροατήριο…!