Μπορεί το «Game of Thrones» να επιστρέψει στις οθόνες το 2019, αλλά μέχρι τότε οι φανς του συγγραφέα Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν θα έχουν την ευκαιρία να δούνε μια διαφορετική, αλλά εξίσου ενδιαφέρουσα δουλειά του.

Η ιστορία επιστημονικής φαντασίας «Nightflyers», που o Μάρτιν έγραψε το 1980 και μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο το 1987 (στη χώρα μας προβλήθηκε ως «Περιπέτεια στο Διάστημα») έγινε σειρά 10 επεισοδίων από το δίκτυο Syfy, και θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο.

Στο παραπάνω βίντεο, εκτός από τα πρώτα πλάνα από τη σειρά, βλέπουμε τον ίδιο τον Μάρτιν να την περιγράφει ως «ιστορία με στοιχειωμένο σπίτι αλλά σε διαστημόπλοιο» και ως «»Ψυχώ» στο διάστημα». Το «Nightflyers» παρακολουθεί το ταξίδι οκτώ επιστημόνων και ενός ισχυρού τηλεπαθητικού με το διαστημόπλοιο Nightflyer προς τα άκρα του ηλιακού μας συστήματος, σε αναζήτηση εξωγήινης ζωής. Ενα ταξίδι που σύντομα μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης ύστερα από διάφορα βίαια και τρομαχτικά συμβάντα.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Δρ. Αγκαθα Μάθισον εμφανίζεται η Γκρέτσεν Μολ, γνωστή από τη σειρά «Boardwalk Empire». Η παραγωγή φαίνεται πολύ προσεγμένη ενώ τα σκηνικά του διαστημοπλοίου, όπως μαθαίνουμε από το βίντεο, καταλαμβάνουν ολόκληρα στρέμματα!