Το «Little Red Lie» είναι ένα videogame διαφορετικό από τα άλλα. Εχει να κάνει με τα χρήματα και το πως τα χρησιμοποιούν εκείνοι που έχουν πολλά και εκείνοι που έχουν ελάχιστα. Eχει επίσης να κάνει με τα ψέματα, εκείνα που λέμε στους άλλους και εκείνα που λέμε στον εαυτό μας για να συνεχίσουμε να επιβιώνουμε. Αλλά και με ζητήματα όπως ο θάνατος, τα χρέη, η οικογένεια, η κατάθλιψη και ο εθισμός.

Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι και το πιο feel-good παιχνίδι που μπορεί να παίξει κανείς. Το προηγούμενο videogame του δημιουργού του «Little Red Lie», Γουίλ Ο’ Νιλ, λεγόταν «Actual Sunlight» και ήταν εμπνευσμένο από την αληθινή ιστορία της μάχης του με την κατάθλιψη…

Ο παίκτης ελέγχει δύο χαρακτήρες που δεν συναντώνται ποτέ επί της οθόνης. Η Σάρα Στόουν είναι μια 40άρα υπάλληλος γραφείου που χάνει τη δουλειά της και επιστρέφει στο πατρικό της σπίτι αντιμέτωπη με την οικονομική καταστροφή. Ο Αρθουρ Φοξ είναι ένας πολύ επιτυχημένος συγγραφέας και επιχειρηματίας που κάνει σεμινάρια αυτοβελτίωσης. Και οι δύο έρχονται αντιμέτωποι με τα ίδια ζητήματα, από εντελώς αντίθετες οπτικές γωνίες.

Αν μετά από όσα διαβάσατε εξακολουθείτε να θέλετε να μπείτε στον κόσμο του «Little Red Lie», θα το βρείτε εδώ έναντι 9,99 ευρώ.