Porto Heli Summer Night Run

Στη μνήμη του Μίνωα Κυριακού είναι αφιερωμένη η πρώτη διοργάνωση του Porto Heli Summer Night Run στις 28 Ιουλίου στην Αργολίδα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαδρομή 5 χιλιομέτρων που κινείται παράλληλα με την παραλιακή ζώνη της περιοχής και δωρεάν παιδικό αγώνα 500 μέτρων για μαθητές 6-12 ετών στον πεζόδρομο του Πόρτο Χέλι. Για αποκατάσταση, οι δρομείς παρέα με τους συνοδούς τους και τους ντόπιους μπορούν να χορέψουν στους ρυθμούς του DJ που θα παίζει μουσικήό στο νυχτερινό πάρτι που ετοιμάζουν οι άνθρωποι του αγώνα. Οι εγγραφές είναι διαθέσιμες ηλεκτρονικά μέσω της διεύθυνσης http://bit.ly/portoxelirun. Την ημέρα του αγώνα θα λειτουργεί από τις 18.00 στον χώρο εκκίνησης / τερματισμού γραμματεία για επιπλέον συμμετοχές.

Με θέα το Αιγαίο 2017

Στα παράλια του Νομού Λάρισας θα διεξαχθεί ο αγώνας 10 χλμ. με την ονομασία «Με θέα το Αιγαίο» την Κυριακή 30 Ιουλίου. Ο αγώνας πραγματοποιείται για 5η συνεχόμενη χρονιά, με εκκίνηση το λιμάνι Αγιοκάμπου και τερματισμό στη θέση Πλατάνια στη Βελίκα.

2ος Παραποτάμιος Δρόμος Αρδα

Για δεύτερη χρονιά επιστρέφει ο Παραποτάμιος Δρόμος Αρδα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της συνάντησης νέων «Αρδας 2017». Ετσι, το απόγευμα του Σαββάτου 29 Ιουλίου, στην γραμμή εκκίνησης στις Καστανιές Εβρου, θα στηθούν δρομείς για να τρέξουν τη διαδρομή των 3 και 10 χιλιομέτρων που είναι εξ ολοκλήρου σε χωμάτινους αγροτικούς και δασικούς δρόμους. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα είναι διαθέσιμες μέχρι τις 25 Ιουλίου στη διεύθυνση http://ardasfestival.gr/dromos.html, ενώ περιορισμένος αριθμός θα δίνεται και την ημέρα του αγώνα από τη γραμματεία που θα στηθεί εκεί.