13ος Γύρος της Νέας Σμύρνης

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αθλουμένων Φίλων Αλσους Νέας Σμύρνης (ΣΑΦΑΝΣ), διοργανώνουν αύριο αγώνα δρόμου απόστασης 7.500 μέτρων. Με σημείο αφετηρίας και τερματισμού την Πλατεία της Νέας Σμύρνης, οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια βόλτα στους κεντρικούς δρόμους της περιοχής απολαμβάνοντας το τρέξιμο, μιας και η διοργάνωση δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα και δεν υπάρχει χρηματικό αντίτιμο συμμετοχής. Αν και οι εγγραφές έχουν κλείσει, την ημέρα του αγώνα τελευταία στιγμή θα διατεθούν περιορισμένα νούμερα για όσους θελήσουν να τρέξουν. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 9.30 το πρωί www.safans.gr.

8ος Επιδαύριος Δρόμος

Αφετηρία το Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου και τερματισμό το Αρχαίο Στάδιο Ασκληπιείου Επιδαύρου θα έχει την Κυριακή 28 Μαΐου ο 8ος Επιδαύριος Δρόμος, που διοργανώνεται στην περιοχή. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαδρομή 15, 7 και 5 χιλιομέτρων, ενώ για τους μαθητές έχουν προβλεφθεί διαφορετικές κούρσες 300, 600, 800 και 1.000 μέτρων. Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να γίνουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.why-n.gr μέχρι τις 23 Μαΐου.

4o Run Together

H άθληση μέσα από μια διασκεδαστική εμπειρία είναι ο σκοπός του αγώνα Run Together που επιστρέφει για τέταρτη χρονιά την Κυριακή 28 Μαΐου. Ο χώρος διεξαγωγής του είναι ο περιβάλλων χώρος του Ολυμπιακού Σταδίου και το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαδρομές 3 και 6 χιλιομέτρων. Το ιδιαίτερο στοιχείο της διοργάνωσης είναι το γεγονός πως οι συμμετέχοντες τρέχουνσε ζευγάρια που αποτελούνται από άτομα του ίδιου ή διαφορετικού φύλου κάθε ηλικίας. Σκοπός είναι το ζευγάρι να ακολουθεί κοινό ρυθμό, μιας και ως χρόνος θα υπολογιστεί αυτός του συμμετέχοντος που τερματίζει δεύτερος. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται μέσω της διεύθυνσης www.runtogether.gr.

Ten – Ten Run 2017

Φόντο τον Ολυμπο και τα Πιέρια Ορη θα έχουν οι δρομείς που θα στηθούν στην εκκίνηση του αγώνα Ten-Ten Run 2017 την Κυριακή 28 Μαΐου στην Κατερίνη. Η βασική διαδρομή είναι 10 χλμ. και ξεκινάει από το προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Μοσχοχωρίου. Αντίστοιχα, οι μικροί δρομείς θα δοκιμαστούν σε μια απόσταση 1.000 μέτρων, ακολουθώντας μια κυκλική διαδρομή εντός του χωριού. Οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν συμμετοχή στο www.zeusrunnersclub.gr