Αύριο ο Σπύρος Λούης στο Μαρούσι

Οι Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης», που διοργανώνονται προς τιμήν του χρυσού ολυμπιονίκη του Μαραθώνιου Δρόμου Σπύρου Λούη, επιστρέφουν για τρίτη συνεχή χρονιά αύριο Κυριακή 21/2. Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει και φέτος κούρσες 10.000 μ., 5.000 μ. και 1.000 μ. για παιδιά έως 12 ετών. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10 π.μ. στο Δημαρχείο Αμαρουσίου που βρίσκεται επί της Βασιλίσσης Σοφίας, με τους συμμετέχοντες να ακολουθούν μια διαδρομή αυξημένων απαιτήσεων στην «καρδιά» των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, η οποία διέρχεται από το γήπεδο ΟΑΚΑ «Σπύρος Λούης» και το κέντρο του Δήμου Αμαρουσίου. Πληροφορίες:www.spiroslouisrun.gr.

7ος Ημιμαραθώνιος Λίμνης Βεγορίτιδας

Το Σάββατο 25/2 θα πραγματοποιηθεί φέτος ο 7ος Ημιμαραθώνιος Λίμνης Βεγορίτιδας που διοργανώνουν οι Road Runners Arnissa μαζί με τους φορείς της ευρύτερης περιοχής. Η διοργάνωση περιλαμβάνει τρεις κούρσες, 21.100 μ., 5.000 μ. και 1.000 μ. για παιδιά, δίπλα στη μαγευτική λίμνη στους πρόποδες του χιονισμένου Βόρα – Καϊμακτσαλάν. Η αφετηρίαθα δοθεί στις 11 το πρωί από το δημοτικό στάδιο της Αρνισσας, όπου θα βρίσκεται και ο τερματισμός. Εχοντας υπόψη το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας και την παρέλαση των αρμάτων στην Εδεσσα, οι διοργανωτές μάς καλούν να συνδυάσουμε τον αγώνα με μια όμορφη εκδρομή. Πληροφορίες: 6949-283633 (Σταύρος Γκάτσος).

9ος Αγώνας Καθαρής Δευτέρας στο Αλεποχώρι

Είναι ο σαρακοστιανός δρομικός θεσμός. Την Καθαρή Δευτέρα 27/2 στις 11 π.μ. θα πραγματοποιηθεί για ένατη φορά ο αγώνας δρόμου 10.000 μ. σε ανώμαλο, χωμάτινο δρόμο, με αφετηρία και τερματισμό στο βυζαντινό μοναστήρι (Μεταμορφώσεως του Σωτήρος) δίπλα από την παιδική κατασκήνωση (Ανω Αλεποχώρι). Το δεκάρι συμπληρώνουν ο παιδικός αγώνας 200 μ. και ο αγώνας χαρταετού. Πρόκειται για μια από τις πιο συμπαθητικές δρομικές διοργανώσεις: στον τερματισμό όλους τους συμμετέχοντες περιμένει χειροποίητο συλλεκτικό μετάλλιο από ξύλο, χειροποίητο αναμνηστικό δίπλωμα, μπλουζάκι και τσαντάκι μεταφοράς παπουτσιών με κάμποσα καλούδια και μάλιστα χωρίς κανένα κόστος συμμετοχής. Πληροφορίες – εγγραφές στο τηλ.6946-360239(Μαρία Παραλέα, μετά τις 17.00).