Αφράτοι, τραγανοί, εποχής, νηστίσιμοι και πάνω από όλα γευστικοί. Οι ταραμοκεφτέδες είναι από τα εδέσματα που τρώγονται και κρύα.

Υλικά

150 γρ. ταραμά

1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια

Ανηθο

Δυόσμο

Μάραθο

40 γρ. ξερό ψωμί

Αλάτι, πιπέρι

Αλεύρι και λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε σε ένα τηγανάκι ελάχιστο λάδι, βάζουμε ψιλοκομμένα τα κρεμμυδάκια και τα μαραίνουμε. Προσθέτουμε ψιλοκομμένα τον δυόσμο, το μάραθο, τον άνηθο, αλάτι και πιπέρι και τα ανακατεύουμε. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα ζυμώνουμε με το ψωμί, το οποίο έχουμε μουσκέψει σε νερό και έχουμε στραγγίσει. Στο τέλος προσθέτουμε τον ταραμά και ζυμώνουμε όλα τα υλικά καλά. Πλάθουμε του κεφτέδες, του περνάμε από αλεύρι και τηγανίζουμε σε άφθονο λάδι και σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδίσουν.