Το διαδικτυακό σόου του Ζακ Γαλιφιανάκη είναι πια γνωστό: Ο ελληνικής καταγωγής αμερικανός κωμικός κάθεται ανάμεσα σε δύο φτέρες σε ένα προχειροφτιαγμένο στούντιο και υποδυόμενος τον ανάγωγο και αδιάβαστο παρουσιαστή ανακρίνει τους διάσημους καλεσμένους του, φέρνοντάς τους σε δύσκολη θέση με τις αγενείς ερωτήσεις του.

Το «Between Two Ferns» πρωτοξεκίνησε το 2008 και αρχικά πολλοί είχαν παγώσει με την ευθύτητα και το θράσσος του Γαλιφιανάκη – η Νάταλι Πόρτμαν είχε κοντέψει να πέσει από την καρέκλα της, όταν την είχε ρωτήσει αν όταν ξύρισε το κεφάλι της για το «V for Vendetta» είχε ξυρίσει και το… αιδοίο της.

Θα περίμενε όμως κανείς, ότι μετά από έξι χρόνια οι συνάδελφοι του Γαλιφιανάκη θα πήγαιναν προετοιμασμένοι. Οπως ο Μπραντ Πιτ ο οποίος εμφανίστηκε στην τελευταία εκπομπή που δημοσιοποιήθηκε στις 22 Οκτωβρίου.

Και μολονότι το έπαιξε «βαρύς» και ατάραχος όταν ο Γαλιφιανάκης τον σύστησε αρχικά Μπράντλεϊ Πιτς και έπειτα Μπαρτ Πιτ, στη συνέχεια βομβαρδίστηκε από τις κραυγαλέες ερωτήσεις του οικοδεσπότη του σόου.

Ισως η πιο αστεία ήταν αυτή με αφορμή την πολεμική περιπέτεια «Fury»:

«Παίζεις πολλούς χαρακτήρες που μισούν τους ναζί, κάτι που για μένα είναι πολύ περίεργο»

-Γιατί;

«Γιατί μοιάζεις με όνειρο του Χίτλερ»

Ωστόσο το χτύπημα που ήταν πραγματικά κάτω από τη ζώνη στον Πιτ ήταν όταν τον ρώτησε για το πώς ήταν όταν πρωτοαντίκρυσε την Αντζελίνα Τζολί, τη γυναίκα του.

«Ηταν σαν αυτές τις κλασσικές ιστορίες αγάπης, όπως όταν ο Ρος πρωτοείδε την Ρέιτσελ; Το ξέρεις αυτό το σόου έτσι; Το «Friends»;» ρώτησε ο Ζακ τον Μπραντ Πιτ και έπειτα πάτησε το κουμπί δύο φορές με το μουσικό σήμα από τα «Φιλαράκια».

Η Ρέιτσελ, την οποία έπαιζε η Τζένιφερ Ανιστον, η σύζυγος του Πιτ, την οποία χώρισε για να παντρευτεί την Ατζελίνα Τζολί!

«Μου αρέσει αυτό το τραγούδι» αρκέστηκε να πει ο Μπραντ Πιτ…