Τελευταία Δευτέρα του Αυγούστου σήμερις. Για πολλούς, τα κεφάλια μέσα. Επιστροφή στη ρουτίνα. Και πολλά άλλα κλισέ παρόμοιου στυλ. Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι το «σόου» της καθημερινότητας ξαναρχίζει. Ναι, ναι, ξέρω, δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα (πανάθεμά σας Locomondo), το καλοκαίρι είναι μακρύ κ.λπ. ελπιδοφόρα γλυκανάλατα (μπλιέχ!). Ομως το τέλος του Αυγούστου σηματοδοτεί πολλά και διάφορα. Και πλησιάζει τάχιστα.

Μίρλα τέλος! Το «The show must go on» είναι κομματάρα; Σωστά; Τι, όχι; Είναι. Είναι και το δικό μου «ελπιδοφόρο γλυκανάλατο» μήνυμα για όσους έχουν την τάση να μουχλιάζουν όταν πλησιάζει το φθινόπωρο.

Ακολουθώντας τους (όποιους, κάποιους) συνειρμούς, και οι Queen συνεχίζουν. Είναι on tour με άλλον τραγουδιστή στη θέση του (ουσιαστικά αναντικατάστατου) Φρέντι Μέρκιουρι. Οχι, δεν θεωρώ ότι μπορεί να συγκριθεί μαζί του – και δεν είναι της παρούσης – αλλά σε γενικές γραμμές στέκεται αξιοπρεπώς. Το όνομα αυτού, Ανταμ Λάμπερτ. Σύντομα θα ασχοληθούμε κάπως εκτενέστερα μαζί του, δεσμεύομαι.

Οσοι τελειώσατε με τις καλοκαιρινές διακοπές σας, καλώς ήρθατε. Οσοι συνεχίζετε ακόμη, καλή συνέχεια. Σε κάθε περίπτωση, the show MUST go on (δεν γλιτώνετε!).