2.080 με διαδικασίες εξπρές στα ΕΛΤΑ με συμβάσεις ορισμένου χρόνου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/04/2010 07:00 |
2.080 με διαδικασίες εξπρές στα ΕΛΤΑ με συμβάσεις ορισμένου χρόνου
Με διαδικασίες εξπρές θα προχωρήσει η προκήρυξη 2.080

θέσεων για την κάλυψη εποχικών αναγκών στα ΕΛΤΑ και ήδη η επιχείρηση βρίσκεται σε συνεννόηση με το ΑΣΕΠ για να εγκριθεί η διαδικασία και η κατανομή.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η καταγραφή των αναγκών ανά περιφερειακή διεύθυνση των ΕΛΤΑ και ήδη για τις 2.028 θέσεις έχει υπάρξει μία πρώτη κατανομή ανά περιοχή. Στόχος είναι μέσα στον επόμενο μήνα να έχουν προχωρήσει οι προσλήψεις.

Η κάλυψη των θέσεων θα γίνει με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και όσοι επιλεγούν θα απασχοληθούν για διάστημα 8 μηνών. Η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνει, όπως κάθε φορά, στις κατά τόπους υπηρεσίες μέσα στην προθεσμία που θα οριστεί με την προκήρυξη.

Οι περισσότερες θέσεις αφορούν την ειδικότητα των διανομέων, καθώς λόγω της έλλειψης προσωπικού του συγκεκριμένου κλάδου δεν πραγματοποιούνταν περισσότερα από 500 δρομολόγια την ημέρα. Ακολουθούν ειδικότητες όπως οδηγοί, διαμετακομιστές και εσωτερικής εκμετάλλευσης (για τις θυρίδες, την ταξινόμηση κ.ά.).

Οσον αφορά την κατανομή των θέσεων ανά περιφέρεια, οι περισσότερες θα προκηρυχθούν στην Αττική. Συγκεκριμένα έχουν προβλεφθεί 859 θέσεις για τις υπηρεσίες Αθήνας και Πειραιά, 178 για το Κέντρο Διαλογής και 39 θέσεις για το Κέντρο Αεροπορικού Ταχυδρομείου. Αντιστοίχως στη Βόρεια Ελλάδα 247 θέσεις θα καλύψουν ανάγκες του Κέντρου Διαλογής και 102 των υπηρεσιών της Θεσσαλονίκης.
Είμαι έτοιμος για όλα !!!! Δεν φοβάμαι τίποτα !!!!! Δεν περιμένω τίποτα απο κανένα !!!!
26/04/2010 12:48
Ζητάνε περικοπή μισθών στον ιδωτικό τομέα και προσλαμβάνουν χιλιάδες στο δημόσιο !!!!!!!!!!!!!!!!

Αν κάποια στιγμή (σύντομα) μπαίνουμε με ρόπαλα μέσα σε δημόσιες υπηρεσίες και τα κάνουμε όλα λαμπόγυαλο να μην εκπλαγείτε !!!!!!!!
σαββας
26/04/2010 08:21
ντροπή !!
την ωρα που χρεωκοπούμε το αδηφάγο αδιάφορο και ανάλγητο δημόσιο ξαναχτυπά ,ερήμην (;) της κυβέρνησης και του ΔΝΤ .
νομίζω οτι κάποιοι πρέπει να πάνε φυλακή -εχουμε τόσους πλεονάζοντες δημοσίους υπαλλήλους και αυτοί συνεχιζουν τις προσλήψεις .
ελεος πιά !!
με θλίψη και αγανάκτηση
σ.β.

όλες οι τελευταίες ειδήσεις