Μια ημέρα στο πάρκο, ή αν προτιμάτε τα παιδία παίζει, είναι ο τίτλος που ταιριάζει κουτί στη χθεσινή media day των Ερυθρολεύκων. Οι παίκτες έγιναν ξανά για λίγο παιδιά, δοκιμάζοντας τις ικανότητές τους στο μπάσκετ του λούνα παρκ, στη ζωγραφική, ενώ ένιωσαν και για λίγο μοντέλα καθώς είχαν και τη φωτογράφιση για την Ευρωλίγκα και όχι μόνο.

«Ελα ο επόμενος» φώναζε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, που πήρε όλα τα μονά με τους συμπαίκτες του έως και τον τελικό όπου επικράτησε του Ζακ Λεντέι με τρομερό σερί στο φινάλε. Νωρίτερα, Σπανούλης και Παπανικολάου είχαν ζωγραφίσει (για τις ανάγκες της Ευρωλίγκας) ο ένας τον άλλον και το αποτέλεσμα προκάλεσε πολλά γέλια, ενώ Μπόγρης και Μιλουτίνοφ είχαν τρελάνει τους συμπαίκτες τους στις πλάκες.

«Παιδιά, πρέπει να δούμε και τις κόρες μας» φώναξαν κάποια στιγμή με μια φωνή ο Βασίλης Σπανούλης (η δική του είχε και γενέθλια) και ο Γιώργος Πρίντεζης, που ακόμα είναι πιο νέος μπαμπάς με μια κόρη, την ώρα που ο κολλητός του έχει φτιάξει με τη σύζυγό του ολόκληρη πεντάδα.

«Είναι τρομερή μαμά και σύζυγος, αλλιώς δεν έβγαινε με πέντε παιδιά, αυτή είναι η πραγματική ηρωίδα» είπε για την MVP του σπιτιού του, την Ολυμπία, ο αρχηγός των Ερυθρολεύκων, που μιλώντας στα «ΝΕΑ» δήλωσε: «Πιο πεισμωμένος και πεινασμένος για τη χρονιά που έρχεται. Αρκεί να φύγει και να μην ξανάρθει η περσινή, που δεν θυμάμαι στην καριέρα μου να έχω ζήσει σε ομάδα τόσα περιστατικά τραυματισμών».

Λίγο πιο δίπλα, ο Γιώργος Πρίντεζης παραδεχόταν ότι είναι μεγάλο κίνητρο η νέα σελίδα με τον Ντέιβιντ Μπλατ, αλλά πρόσθετε: «Ο κόουτς Σφαιρόπουλος βελτίωσε τους περισσότερους από εμάς, έφερε επιτυχίες και του οφείλουμε πράγματα. Εκανε εξαιρετική δουλειά και δεν έγινε κάποιο λάθος, απλά το αποτέλεσμα συνήθως αποφασίζει για το τι είναι σωστό».