Απίστευτο ματς στο Αγρίνιο, όπου η Λαμία κατάφερε στις καθυστερήσεις να πάρει τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα. Το 2-2 με τον Παναιτωλικό διαμορφώθηκε στο τέλος και ουσιαστικά ο Ντάνιελ Αντέτζο που ισοφάρισε στις καθυστερήσεις (90’+9′) χάλασε το πάρτι για τους εορτάζοντες Δημήτρη Κυριακίδη και Φράνκο Μάζουρεκ, οι οποίοι είχαν γενέθλια και έκαναν ό,τι μπορούσαν για να νικήσει η ομάδα τους.

Η Λαμία με τον Μάκη Χάβο στον πάγκο έδειξε καλύτερη αγωνιστική εικόνα και (ιδιαίτερα στο α’ μέρος) είχε φάσεις για γκολ, ωστόσο ο 32χρονος Κυριακίδης είπε «όχι» δύο φορές στον Μπαρτόλιο και μία στον Επστάιν. Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού προσπάθησε να κρατήσει τη νίκη και στις καθυστερήσεις, καθώς απέκρουσε το πέναλτι του Μαστούρ, όμως ο Αντέτζο ακολούθησε τη φάση (μπήκε στην περιοχή πριν από την εκτέλεση) και ισοφάρισε. Ο 25χρονος Μάζουρεκ άνοιξε στο σκορ στο 27′ με εξαιρετικό σουτ και είχε μία ακόμα ευκαιρία στο 55′, όταν σούταρε άουτ από καλή θέση.

Η Λαμία πάλεψε το ματς και η προσπάθειά της δικαιώθηκε. Ισοφάρισε με τον Επστάιν (74′) και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Μανά στο 88′, διεκδίκησε ό,τι μπορούσε στον χρόνο που απέμενε. Το θρίλερ πάντως δεν τέλειωσε στο γκολ της ισοφάρισης των φιλοξενουμένων, καθώς ο Μαρινάκης σκόραρε με κεφαλιά (10ο λεπτό καθυστερήσεων), αλλά ήταν σε θέση οσφάιντ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Ντίας, Μιχάι, Αργκους (87′ Λουσέρο), Μάζουρεκ, Ερικσον, Μάρκος Πάουλο (80′ Καμαρά), Τσοκάνης, Μοράρ, Μπαρμπόσα (70′ Μάνα).

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Σκαρντοβέλι, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Μπλάζιτς, Σκόνδρας, Καραμάνος (60′ Μαστούρ), Επστάιν (85′ Πλιάτσικας), Μπερτόλιο (78΄ Καραγκούνης), Μπαράλες.