Είτε δεν αντιλαμβάνονται τι λέει ο κανονισμός, είτε δεν μπήκαν στον κόπο να κοιτάξουν το πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση γι’ αυτό που έκανε η ΕΠΟ όσον αφορά το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας. Ενα πρόγραμμα… μαντάρα, που έφερε τους ιθύνοντες της Ομοσπονδίας να κάνουν έκτακτη σύσκεψη χθες προκειμένου να βρουν λύση. Και αποφάσισαν την αναβολή του αγώνα Λαμία – ΑΕΚ αφού δεν βρήκαν ημερομηνία και τη μετάθεση του Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός και του Πανιώνιος – Λάρισα για την επόμενη εβδομάδα.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Επειτα από αίτημα της Λαμίας, ο αγώνας με αντίπαλο την ΑΕΚ που θα γινόταν την αυριανή ημέρα αναβλήθηκε, με την ημερομηνία που θα διεξαχθεί το ματς να γίνεται γνωστή με νεότερη ανακοίνωση. Και αναβλήθηκε διότι η Λαμία έπαιζε χθες στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό και σύμφωνα με τον κανονισμό θα πρέπει να περάσουν δύο μέρες για το επόμενο επίσημο ματς. Αρα δεν μπορούσε να γίνει Τετάρτη, αλλά ούτε Πέμπτη, γιατί το Σάββατο η ΑΕΚ παίζει στην Κρήτη. Και την επόμενη εβδομάδα παίζει Τσάμπιονς Λιγκ. Μύλος. Αποφασίστηκε αναβολή και… βλέπουμε.

Το ίδιο πρόβλημα υπήρξε και με τα δύο άλλα ματς. Η Σούπερ Λίγκα δεν θέλησε να μεταθέσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ την Κυριακή, άρα οι Πράσινοι δεν μπορούσαν να παίξουν Πέμπτη στο Αγρίνιο. Και ο Παναιτωλικός δεν μπορούσε να αγωνιστεί αύριο, γιατί έπαιζε… χθες. Και θα παίξουν την επόμενη Τρίτη. Το ίδιο συνέβη και με το Πανιώνιος – Λάρισα. Ο Πανιώνιος έπαιζε χθες, η Λάρισα παίζει το Σάββατο. Αρα μέρα διαθέσιμη… δεν υπήρχε και θα αγωνιστούν την επόμενη Τετάρτη.

Ο κανονισμός πλέον αναφέρει ότι αν δεν περάσουν δύο ολόκληρες μέρες δεν μπορεί να γίνει παιχνίδι. Και όχι 48 ώρες από το τέλος του προηγούμενου αγώνα, όπως ήταν παλαιότερα. Δεν το ήξεραν αυτό στην ΕΠΟ; Διότι αν δεν ξέρουν τους κανονισμούς, τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα απ’ ό,τι αν πρόκειται για μια απλή παράλειψη…