Καθηγητές διαφόρων ειδικοτήτων αναζητούν τέσσερις μεγάλοι εκπαιδευτικοί όμιλοι για τη λειτουργία των αντίστοιχων τμημάτων τους σε όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα τέσσερις μεγάλοι εκπαιδευτικοί οργανισμοί επιθυμούν να προσλάβουν πτυχιούχους καθηγητές και διδακτικό προσωπικό. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις θα πρέπει εκτός από το αντίστοιχο πτυχίο να διαθέτουν και διδακτική εμπειρία.

Κορέλκο. Ο εκπαιδευτικός όμιλος Κορέλκο επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό του καθηγητές προγραμμάτων σπουδών «Vet grooming hotel», αισθητικής, ποδολογίας, νοσηλευτικής, φυσικοθεραπείας, ναυτιλιακών, φαρμακευτικής, λογοθεραπείας, κομμωτικής, εργοθεραπείας, παιδαγωγικών και οικονομίας – διοίκησης.

Για όλες τις θέσεις οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου τμήματος σχετικού με το αντικείμενο διδασκαλίας, αλλά και να διαθέτουν διδακτική εμπειρία.

Οσοι προσληφθούν θα πρέπει να έχουν καλή γνώση και προετοιμασία για την παράδοση της διδακτέας ύλης, αλλά και οργάνωση και διεξαγωγή σεμιναριών. Για την υποβολή των βιογραφικών σημειωμάτων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του ομίλου https://korelko.gr.

ΔΕΛΤΑ 360°. Πτυχιούχους αισθητικής τέχνης, δομικών έργων, σχεδιαστών μόδας και ενδυματολόγων, κομμωτικής τέχνης, αισθητικής τέχνης, ιατρικής με ειδίκευση στην ορθοπεδική, μαγειρικής τέχνης, πολιτικών μηχανικών και εκπαιδευτές στον τομέα των ξενοδοχειακών μονάδων αναζητά για την κάλυψη των αντίστοιχων τμημάτων το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360°. Ολοι οι υποψήφιοι για τις θέσεις θα πρέπει να έχουν το αντίστοιχο πτυχίο, εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης αλλά και εργασιακή εμπειρία. Θα συνεκτιμηθεί τυχόν πιστοποίηση από τον ΕΟΠΠΕΠ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διακρίνονται για το υψηλό αίσθημα ευθύνης, συνέπειας και υπευθυνότητας, αλλά και για τις ικανότητες διαχείρισης της τάξης.

Για τα βιογραφικά σημειώματα και τις περιοχές εργασίας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του ομίλου https://www.iekdelta360.gr.

Mediterranean College. Διδακτικό προσωπικό στον τομέα Financial Economics, στο πεδίο κριτικής σκέψης και μεθοδολογίας έρευνας, για τη διδασκαλία μαθημάτων Databases και Team Project, για το ευρύτερο πεδίο λογοθεραπείας, για το πεδίο τουρισμού και φιλοξενίας, τους τομείς Shipping και ναυτιλιακών, για το πεδίο καρδιοναπνευστικής αλλά και το πεδίο του Programmming αναζητά το Mediterranean College.  Εκτός από το πτυχίο οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν άριστα την αγγλική γλώσσα τόσο στον προφορικό όσο και στον γραπτό λόγο.

Θα συνεκτιμηθεί τυχόν διδακτορικός τίτλος σπουδών σε σχετικό αντικείμενο και εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων.

Για πληροφορίες και υποβολή βιογραφικών απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα του ομίλου https://www.medcollege.edu.gr.

Νέα γνώση. Ο εκπαιδευτικός όμιλος Νέα Γνώση αναζητά καθηγητές τουριστικών επιχειρήσεων, αλλά και διοίκησης και οικονομίας.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν αντίστοιχο πτυχίο, ενώ θα συνεκτιμηθεί τυχόν μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών. Επιπλέον θα πρέπει να έχουν αντίστοιχη διδακτική εμπειρία στο αντικείμενο διδασκαλίας αλλά και επαγγελματική προϋπηρεσία.

Για υποβολή βιογραφικών επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους εκπαιδευτικού ομίλου http://nea-gnosi.gr.