Στον σκληρό πόλεμο που έχει ξεσπάσει τους τελευταίους μήνες στον υπόκοσμο διερευνούν τα κίνητρα της εν ψυχρώ δολοφονίας μιας 33χρονης στην Κηφισιά οι Αρχές Ασφαλείας.

Το θύμα βρέθηκε, χθες το μεσημέρι, μέσα στο αυτοκίνητό του στο υπόγειο γκαράζ της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην οδό Δαγκλή στην Κηφισιά. Σύμφωνα με τις περιγραφές, η 33χρονη, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, ήταν νεκρή στη θέση του οδηγού.

Οι επαγγελματίες εκτελεστές χρησιμοποίησαν Καλάσνικοφ. Μέχρι αργά το βράδυ η Αστυνομία είχε περισυλλέξει δεκαέξι κάλυκες. Η μαφιόζικη εκτέλεση φαίνεται ότι έγινε το βράδυ της Τρίτης. Η έρευνα ξεκίνησε όταν η μητέρα της, που την αναζητούσε, δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί της και πήγε στο σπίτι της. Εκεί τη βρήκε δολοφονημένη.

 Η 33χρονη βρισκόταν στη «μαύρη λίστα» εδώ και χρόνια. Τον Σεπτέμβριο του 2011 είχε γίνει δολοφονική απόπειρα εναντίον της στην περιοχή του Γαλατσίου. Αγνωστοι δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, την είχαν πυροβολήσει με πιστόλι και την είχαν τραυματίσει σοβαρά, ενώ περνούσε με το αυτοκίνητό της από την οδό Βεΐκου. Τότε μάλιστα ήταν έγκυος.

Οι έρευνες της Ασφάλειας στρέφονται στην άγρια βεντέτα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε αντίπαλες συμμορίες της νύχτας. Και η ίδια είχε απασχολήσει τις Αρχές και είχε συλληφθεί για υπόθαλψη κακοποιού και για ληστεία. Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκονται κυρίως οι επαφές της, καθώς φέρεται ότι είχε σχέσεις με γνωστό πρόσωπο της νύχτας.