1ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου Ρεθύμνου

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, ο Δήμος Ρεθύμνου διοργανώνει στις 16 Σεπτεμβρίου αγώνα δρόμου για αθλητές, μη αθλητές και παιδιά. Με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την παραλιακή Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη του Ρεθύμνου, το βράδυ της Κυριακής οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τον γύρο της πόλης τρέχοντας 5 χλμ. Το κόστος εγγραφής είναι 10 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν συμμετοχή μέσω της σελίδας www.rethymno.gr.  

10ο Race for the Cure

Για 10η χρονιά ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Αλμα ζωής» διοργανώνει την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου τον αγώνα δρόμου Greece Race for the Cure. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια διαδρομή 5 χιλιομέτρων και έναν συμβολικό περίπατο 2 χιλιομέτρων ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Η επετειακή φετινή διοργάνωση θα έχει αφετηρία το Ζάππειο και θα γίνει για μία ακόμα φορά αφορμή να ενημερωθούν χιλιάδες γυναίκες για τη νόσο. Οι συμμετοχές κοστίζουν 6 ευρώ (περίπατος) και 8 ευρώ (5 χλμ.) με τις εγγραφές να γίνονται ηλεκτρονικά στο www.greecerace.gr. Ολα τα έσοδα θα χρηματοδοτήσουν προγράμματα του συλλόγου.

Ladies Run 2018

Ενας αγώνας αποκλειστικά για γυναίκες έρχεται στις 21 Οκτωβρίου. Το Ladies Run επιστρέφει για έβδομη χρονιά με σημείο αναφοράς το ξενοδοχείο Astir Beach στη Βουλιαγμένη. Οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν 5 χιλιόμετρα μπροστά στην παραλία, σε έναν μικρό παράδεισο στην άκρη της πόλης, υπό τους ρυθμούς της DJ Μαρίας Παπιδάκη. Οι εγγραφές άνοιξαν και είναι διαθέσιμες μέσω της σελίδας www.ladiesrun.gr. Το κόστος εγγραφής ανέρχεται στα 20 ευρώ. Από αυτά, 5 ευρώ θα διατίθεται στο φιλανθρωπικό σωματείο «Δεσμός», το οποίο στελεχώνεται από μια ομάδα νέων γυναικών για την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Μετά το τέλος του αγώνα, όλες οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το μπάνιο τους δωρεάν στην παραλία του Αστέρα.