Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πάντα στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη και αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Είναι δίπλα στους ανθρώπους που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις και στηρίζει με πράξεις τις προσπάθειές τους για ένα καλύτερο αύριο.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Πειραιά στηρίζει και το φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας και σ’ αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η προσφορά στην Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας, για την τροφοδοσία της κατασκήνωσής της στην περιοχή Στεφάνη Βοιωτίας. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός είναι μπροστάρηδες στον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον κι αυτό το αποδεικνύουν οι πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο μεγαλομέτοχος της πειραϊκής ΠΑΕ.

Ο διοικητικός ηγέτης των Ερυθρολεύκων και ο Ολυμπιακός είναι πάντα δίπλα στους πολίτες του Πειραιά και όχι μόνο, δείχνοντας την κοινωνική τους ευαισθησία. Με εντολή λοιπόν του Βαγγέλη Μαρινάκη έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες για την ενίσχυση της κατασκήνωσης της Ιεράς Μητρόπολης Νίκαιας.

Με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία νέα παιδιά (από ευαίσθητες οικονομικά και κοινωνικά ομάδες) μπορούν ν’ απολαύσουν μέρες χαράς και ξεγνοιασιάς στην κατασκήνωση της Στεφάνης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στηρίζει την τροφοδοσία της κατασκήνωσης για όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και η κίνηση αυτή χαρίζει χαμόγελα στα παιδιά που φιλοξενούνται στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις.

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι με την τεράστια συμβολή της ερυθρόλευκης ΠΑΕ παρέχονται τέσσερις μερίδες φαγητού σε παιδιά και εφήβους, που ξεπερνούν τα 1.000 άτομα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης και ο υπεύθυνος, Πατέρας Τιμόθεος Σταυρίδης, ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους Ερυθρολεύκους για όσα έχουν προσφέρει στην Ιερά Μονή Νίκαιας.

Η κατασκήνωση φιλοξενεί νέους Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, υποψήφιους ανώτατων σχολών αλλά και φοιτητές που προέρχονται από τις πιο ευαίσθητες κοινωνικά και οικονομικά οικογένειες της Νίκαιας, του Κορυδαλλού, του Περάματος, του Κερατσινίου, του Χαϊδαρίου, του Αιγάλεω και άλλων γειτονικών στον Δήμο Πειραιά περιοχών.

Ο αγώνας της κοινωνικής προσφοράς δεν σταματά ποτέ για τον Ολυμπιακό και τον διοικητικό ηγέτη των Πειραιωτών Βαγγέλη Μαρινάκη. Ενας αγώνας με πράξεις και όχι με λόγια.

Το πλάνο του Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει αύριο βράδυ την Μπέρνλι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και οι Ερυθρόλευκοι συνέχισαν με τη χθεσινή προπόνηση την προετοιμασία τους για τον πολύ σημαντικό αγώνα με την αγγλική ομάδα. Ο τεχνικός των Πειραιωτών Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα πλάνα του για την αυριανή αναμέτρηση και όλα δείχνουν πως η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ματς με την Μπέρνλι δεν θα έχει αλλαγή σε σχέση με τα δύο παιχνίδια κόντρα στη Λουκέρνη. Ο Μαρτίνς σκέφτηκε το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Γκιγέρμε στο βασικό σχήμα αλλά φαίνεται πως το συγκεκριμένο ενδεχόμενο δεν συγκεντρώνει πλέον πολλές πιθανότητες. Αυτό σημαίνει πως η ενδεκάδα των Ερυθρολεύκων στο αυριανό παιχνίδι θα είναι η ακόλουθη: Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε και Γκερέρο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στη χθεσινή προπόνηση στη συγκέντρωση που πρέπει να έχουν οι παίκτες του απέναντι στην αγγλική ομάδα, τονίζοντας πως χρειάζεται μεγάλη προσοχή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ο Μαρτίνς έδωσε και χθες οδηγίες που έχουν να κάνουν με τον τρόπο παιχνιδιού της Μπέρνλι, επισημαίνοντας πως θα είναι πολύ σημαντικό για τους Ερυθρολεύκους να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πορτογάλος τεχνικός έδειξε και χθες βίντεο στους παίκτες του, με στιγμιότυπα από τα τελευταία παιχνίδια της αγγλικής ομάδας.

«Καμίνι» το Γ. Καραϊσκάκης

Η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Μπέρνλι κυμάνθηκε και χθες σε υψηλά επίπεδα καθώς έχουν διατεθεί 10.000 και όλα δείχνουν πως το Γεώργιος Καραϊσκάκης θα είναι γεμάτο στο αυριανό παιχνίδι. Οι φίλαθλοι της πειραϊκής ομάδας θα δώσουν δυναμικό «παρών» στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου για να ενισχύσουν την ομάδα τους και ο Ολυμπιακός καλείται να εκμεταλλευτεί τη δυναμική της έδρας του. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί πως οι Ερυθρόλευκοι ξεπέρασαν χθες τα 15.000 διαρκείας για τη νέα σεζόν κι αυτό είναι πολύ σημαντικό γεγονός για τους Πειραιώτες. Ο κόσμος του Ολυμπιακού στηρίζει τη νέα προσπάθεια που γίνεται και είναι στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας.

Πάνω από 15.000 τα διαρκείας

Οι Ερυθρόλευκοι ξεπέρασαν χθες τα 15.000 διαρκείας για τη νέα σεζόν κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για τους Πειραιώτες. Ο κόσμος του Ολυμπιακού στηρίζει τη νέα προσπάθεια.