Ιδιαίτερα ανήσυχος πρέπει να είναι από χθες ο Ζοζέ Μουρίνιο μετά το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Εκίπ», το οποίο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Ζινεντίν Ζιντάν να είναι ο επόμενος προπονητής των Κόκκινων Διαβόλων.

Η έγκυρη γαλλική εφημερίδα αναφέρει πως αν και ο Ζιζού δεν έχει αγωνιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα, θα τον ενδιέφερε να εργαστεί εκεί την επόμενη σεζόν. Και σύμφωνα με την «Εκίπ», ένας είναι ο προορισμός: η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το δημοσίευμα έρχεται σε μια περίοδο που ο Ζοζέ Μουρίνιο νιώθει πως βρίσκεται στριμωγμένος στα σχοινιά. Το γεγονός ότι η διοίκηση της ομάδας δεν έφερε κανέναν παίκτη στο Ολντ Τράφορντ από τη λίστα που της είχε παραδώσει έχει δημιουργήσει ένταση μεταξύ των δύο πλευρών.

Η πρόσφατη δήλωση του Πολ Πογκμπά πως αν μιλήσει θα τιμωρηθεί, αποκαλύπτει επίσης τις τεταμένες σχέσεις του Πορτογάλου με τους παίκτες στα αποδυτήρια.

Ταυτόχρονα δέχτηκε ένα ακόμα δυνατό χτύπημα από τον παλιό άσο της Γιουνάιτεντ, τον Πολ Σκόουλς, που ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε πως η ομάδα στερείται ποιότητας και δεν έχει καμία πιθανότητα να κατακτήσει τον τίτλο.

«Η Γιουνάιτεντ δεν δείχνει σίγουρη για το τι ακριβώς συμβαίνει» δήλωσε χαρακτηριστικά το άλλοτε μηχανάκι της ομάδας.