Οδηγούς για μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία, οδηγούς φορτηγών, αλλά και οδηγούς λεωφορείων ζητούν μεγάλες εταιρείες σε Αγγλία, Ιρλανδία και Γερμανία.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν απαραιτήτως δίπλωμα οδήγησης, ισχύουσα άδεια της ΕΕ, αλλά και πολύ καλή γνώση μιας επιπλέον ξένης γλώσσας.

Στην Αγγλία

Επιχείρηση αναζητεί εντός και εκτός Λονδίνου οδηγούς για πλήρη ή μερική απασχόληση να εργαστούν σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες μεταφορών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν ανταγωνιστικό μισθό 11,90 στερλίνες ανά ώρα. Οι υποψήφιοι για τη θέση θα πρέπει να έχουν δίπλωμα οδήγησης Δ’ κατηγορίας καθώς και ισχύουσα άδεια της ΕΕ. Δεν απαιτείται εμπειρία οδήγησης λεωφορείου. Οσοι προσληφθούν θα έχουν πλήρες ωράριο με δυνατότητα διαθεσιμότητας, ενώ θα υπογράψουν συμβόλαιο για έξι μήνες. Η εταιρεία αναλαμβάνει τη βοήθεια εύρεσης μόνιμου καταλύματος στο Λονδίνο, ενώ παρέχει δωρεάν δημόσια υγεία. Για βιογραφικά και περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα http://www.the-network.com/.

Οδηγούς φορτηγού κατηγορίας C αναζητεί εταιρεία στο Λονδίνο. Οι ενδιαφερόμενοι θα απασχολούνται σε μια ομάδα φορτωτών, στην οδήγηση οχημάτων ανακύκλωσης κλάσης 2 HGV, αλλά και στη συλλογή ανακύκλωσης οικιακών συσκευών. Η εταιρεία παρέχει πλήρη στολή. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν καλό επίπεδο αγγλικών, άδεια κατηγορίας 2 (κατηγορία C), Digicard, DQC ή ισοδύναμο με την ΕΕ. Βιογραφικά σημειώματα στην εταιρεία http://www.blu-global.com/

Οδηγοί αναζητούνται για τα πασίγνωστα κόκκινα διπλά λεωφορεία με μέσο εισόδημα μετά τον φόρο περίπου 500 στερλίνες καθαρά ανά εβδομάδα για 50 ώρες. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν δίπλωμα οδήγησης Δ’ κατηγορίας, να γνωρίζουν αγγλικά σε επίπεδο συνεννόησης και να έχουν τουλάχιστον 6μηνη προϋπηρεσία ως οδηγοί λεωφορείων σε αστικά ή υπεραστικά. Θα πραγματοποιηθούν προσωπικές συνεντεύξεις στην Αθήνα στις αρχές Σεπτεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλ. 0044 203 137 9406.

Στην Ιρλανδία

Μια από τις κορυφαίες εταιρείες εφοδιαστικής της Ιρλανδίας ψάχνει οδηγούς φορτηγού CE / Frigo για να ζήσουν και να εργαστούν στην Ιρλανδία. Οι υποψήφιοι θα οδηγούν από την Ιρλανδία προς το Ηνωμένο Βασίλειο όπου θα παραδίδουν σε μια ποικιλία κατασκευαστών και εμπόρων λιανικής πώλησης στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η εταιρεία προσφέρει εξασφαλισμένο εβδομαδιαίο εισόδημα με ευκαιρίες υπερωριών! Στο πλαίσιο του συνολικού εκπαιδευτικού προγράμματος (πλήρης πληρωμή) οι υποψήφιοι θα λάβουν συνεδρίες εξοικείωσης όπου θα έχουν την ευκαιρία να οδηγούν με έναν υπάρχοντα οδηγό πριν ξεκινήσουν τις εργασίες. Οι επιτυχείς υποψήφιοι θα λάβουν μακροπρόθεσμες συμβάσεις πλήρους απασχόλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν καλή γνώση αγγλικών και εμπειρία ενός έτους σε HGV (Ευρώπη ή Ηνωμένο Βασίλειο).

Βιογραφικά σημειώματα στην εταιρεία http://www.blu-global.com/

Στη Γερμανία

Μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία της Γερμανίας αναζητεί οδηγούς φορτηγών με δίπλωμα CE. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν γνώση γερμανικών σε επίπεδο A2, προϋπηρεσία και ευελιξία στο ωράριο εργασίας. Η εταιρεία παρέχει μισθό από 1.550 ευρώ έως 1.700 ευρώ καθαρά, εξτρά για νυχτερινή βάρδια, αλλά και δωρεάν διαμονή τους πρώτους τρεις μήνες.

Για βιογραφικά σημειώματα στην ιστοσελίδα  http://www.md-hellas.gr/?lang=en